Seuraa meitä somessa:

Jalissa Trotter pelaa Kuusamoon - kuusi sopimusta julki

12.04.2021

Edelliskaudella jo Pölkky Kuusamossa nähty yhdysvaltalaispassari Jalissa Trotter palaa seuraan tulevalle kaudelle välivuoden jälkeen. Lisäksi Pölkky julkaisi maanantaina viisi jatkosopimusta.


Pölkky Kuusamon naisten mestaruusliigajoukkueen rakentaminen tulevalle kaudelle jatkuu suunnitellusti. Menneen pelikauden jälkeen sopimusneuvotteluja on käyty tiiviisti ja pelaajarunko alkaa olla kasassa. Joukkue on tehnyt pelaajasopimukset kaudelle 2021 - 2022 kuuden meille kaikille tutun pelaajan kanssa. Tällä kertaa julkistamisvuorossa ovat passarit, keskipelaajat ja yleispelaajat.

Passarikaksikon kaudella 2021 - 2022 muodostavat Venla Huurne ja Jalissa Trotter. Tämä kaksikko on toisilleen tuttu runkosarjan voittaneesta joukkueesta toissa kaudelta ja luo vahvan tukijalan passipelin pyörittämiseen. Menneeltä kaudelta tuttu keskipelaajakaksikko Ella Autere ja Linda Andersson, sekä yleispelaajat Viivi Pyhäjärvi ja Jenna Mustonen jatkavat myös joukkueessa tulevan kauden.

Venla Huurne:

- Kiitän koko joukkuetta ja seuraa haastavasta viime kaudesta, josta selvisimme mielestäni hyvin. Tulevalta kaudelta toivon paluuta normaaliin, sekä tasokkaita pelejä Kuusamon liikuntahallilla.


Jalissa Trotter:

- Olen innoissani saadessani mahdollisuuden palata pelaamaan lentopalloa vahvassa joukkueessa seuran tuella. Edellisellä pelikaudella emme voineet pelata pudotuspelejä, joten Pölkyllä ja itselläni on siis keskeneräisiä asioita ja haluan auttaa joukkuetta menestymään.

Ella Autere:

- Kulunut kausi on saatu kaikkine käänteineen päätökseen ja on hienoa saada jatkaa hommia Pölkyn riveissä tulevalla kaudella. Voimme olla tyytyväisiä viime kauden tulokseen, mutta uskon, että nälkää on jäänyt rutkasti myös ensi kauden peleihin. Toivottavasti saadaan tulevaisuudessa myös maailman tilanne rauhoitettua, jotta voidaan jälleen nauttia peleistä yhdessä yleisön kanssa.

Linda Andersson:

- Viime kausi oli erittäin mielenkiintoinen kaikin tavoin. Se oli haastavaa nykytilanteen vuoksi, etenkin pudotuspeleissä. Kausi oli hyvä minulle ja joukkueelle. Onnistuimme olemaan neljän parhaan joukossa ja olimme finaalissa, vaikka olisimme toki halunneet pelaamalla sinne selvitä. Olen kehittynyt paljon yksilöllisesti ja päätin, että Pölkyssä pysyminen on paras vaihtoehto kehittyäkseni pelaajana. Pidän seurasta ja joukkueesta ja siksi tuntuu turvalliselta palata. Voin keskittyä täysipainoisesti lentopalloon ja on mielenkiintoista aloittaa tuleva kausi uuden päävalmentajan johdolla. Toivon, että hän tuo uutta potkua ja tietotaitoa joukkueeseen. Saimme pelata viime kaudella koko kauden. Toivon sitä myös tulevalta kaudelta ja toivottavasti minkään joukkueen ei tarvitse sitä jättää kesken viruksen vuoksi.

Viivi Pyhäjärvi:

- Minulle jäi hyviä ajatuksia ja muistoja menneestä kaudesta. On todella kivaa jatkaa Kuusamossa ensi kaudellakin. Viime kaudesta jäi vielä nälkää ja innolla odotan jo syksyä, kun saa tavata vanhat ja uudet joukkuekaverit ja lähteä yhdessä tekemään kovasti hommia. Toivottavasti saadaan kaikki yhdessä nauttia lentopallosta ja yleisökin pääsisi peleihin kannustamaan. Nähdään syksyllä!

Jenna Mustonen:

- Menneestä kaudesta jäi kaikin puolin mukava fiilis ja mukavia muistoja, vaikka kausi olikin erilainen, kun aluksi osasin odottaa. On todella hienoa saada jatkaa Kuusamossa pelaamista tulevalla kaudella. Tulevaa kautta odotan jo todella innolla, jotta pääsen näkemään ja tutustumaan uusiin joukkuekavereihin ja tekemään yhdessä työtä tavoitteiden eteen. Toivottavasti tulevalla kaudella saataisiin yleisöäkin katsomoihin. Mukavaa kesän odotusta ja nähdään ensi kaudella.

Päävalmentaja Sotiris Gkotsis:

- Tulevan kauden joukkueen rakentaminen etenee hyvin. Meillä on nyt 9 sopimusta ja onnistuimme pitämään pääosan viime kauden joukkueesta. Se on erittäin tärkeää joukkueen kemialle, ryhmähengelle ja harjoitusten tasolle. Nyt on siis vahva pohja ja haluamme sitä täydentää vielä sopivilla lisäpelaajilla, jotka sopivat joukkueen pelifilosofiaan. Yksi heistä on Jalissa, jonka palatessa joukkue vahvistuu passari osastolla. Hän on tuttu pelaaja, joka näytti taitonsa toissa kaudella. Hän tuntee seuran tavoitteet hyvin ja tietää Mestaruusliigan vaatimukset.

Manageri Mika Määttä:

- Olemme rakentamassa liikkuvaa, taistelevaa, periksiantamatonta ja yhtenäistä ryhmää. Työtä tehdään kovasti ja jokaisesta pallosta taistellaan viimeiseen saakka. Uudet kiinnitykset ovat juuri sen mukaisia. Toivotamme Jalissan lämpimästi tervetulleeksi takaisin Kuusamoon. Hän on liikkuva, vahva, työteliäs ja sitoutunut pelaaja. Venla aloittaa Kuusamossa jo viidennen ja Jenna neljännen kauden, joten voimme hyvällä syyllä kutsua heitä jo oman kylän pelaajiksi. Venlan pelisilmä ja juonikkuus, sekä Jennan periksiantamaton taistelutahto tuovat vahvan lisän joukkueeseen niin harjoituksissa, kuin peleissäkin. Ella ja Linda kehittyivät viime kauden aikana kovasti ja kantoivat vastuun keskipelistä loppukaudesta Jonnan loukkaannuttua. Heidän vahvaan torjuntapeliin ja yhteistyöhön passareiden kanssa hyökkäyspuolella voimme luottaa myös tulevalla kaudella. Juuri maajoukkueryhmään valittu Viivi, pohjoisen sisun ja ilon omaavana taistelevana pelaajana sopii juuri tulevan kauden pelityyliin. On hienoa, että myös hän päätti jatkaa Kuusamossa tulevalla kaudella.

- Myös lisää sopimuksia on jo tehty ja niistä tiedotetaan ennen vappua, seura kertoo.


PELAAJAT 2021 – 2022
Venla Huurne
Jalissa Trotter USA
Milka Koskenkorva
Sanna Häkkinen
Ella Autere
Linda Andersson SWE
Jonna Warresfaller SWE
Viivi Pyhäjärvi
Jenna Mustonen

VALMENNUS 2021 - 2022
Sotiris Gkotsis
Argyris Antifakos
Reijo Jokinen
Juha Leinonen
Jari Kaartinen


  Takaisin