Seuraa meitä somessa:

Jared Krause passamaan Sampoon

09.01.2015

Sampo on tehnyt loppukaudeksi sopimuksen kanadalaispassari Jared Krausen kanssa.

28-vuotias, yli kaksimetrinen ja vasenkätinen passari vakuutti testeissä joukkuejohdon ja sopimuksen synnyttyä myös pelilupa pyritään saamaan kuntoon jo lauantain otteluun.

Jared on pelannut viime kaudella Kreikan pääsarjassa ja aiemmin mm. Tanskan ja Belgian liigoissa. Tanskassa hänet valittiin liigan parhaaksi ulkomaalaiseksi. Jared on ollut myös kotimaansa Kanadan maajoukkueringissä.

Valmentaja Jukka Tuovinen on tavalliseen tapaansa varovaisen luottavainen tilanteeseen, vaikka kehuukin Krausea monipuolisesti:

-Uskon, että hänellä on meille vielä iso merkitys tulevina kuukausina. Jaredilla on hyvä syöttö, hyvä torjunta ja hän myös puolustaa hyvin. Sitten, kun mies osaa vielä passata tuolla tavalla. Nyt pitää vain hioa erilaisia tilanteita yhteen hyökkääjien kanssa. Rauhallinen kaveri ja juuri sellainen palanen, jonka joukkueeseen halusinkin.

Uuden passarin etsiminen tuli pikatahdilla eteen, kun Toni Mäkitupa loukkaantui joulun alla. Ainoaksi pelikykyiseksi passariksi jäi silloin Aleksi Kössi, mutta yhden passarin varassa on liian riskialtista lähteä kevääseen.

  Takaisin