Seuraa meitä somessa:

Jessica Kosonen ja Jenni Jantunen mestarijoukkueen paitaan

21.06.2021

Jessica Kosonen ja Jenni Jantunen sekä vielä nimeämätön ulkolainen yleispelaaja ovat naisten hallitsevan mestarin LP Viestin uudet kasvot alkavalla kaudella. Viktoriia Tuchashvilin ja Anna Czakanin jatkosopimukset olivat myös maanantaisen joukkueenjulkistamisen isoja uutisia.

LP Viestin valmennusjohto on kevään ja alkukesän aikana rakentanut joukkuetta tulevalle kaudelle. Liigajoukkueessa on nyt yksitoista sopimuspelaajaa, joista suurin osa on viime kaudesta jatkavia pelaajia.

Päävalmentaja Tomi Lemminkäinen on hyvillään, kun niin moni päättyneen kauden pelaajista on jatkamassa. Jatkosopimuksen ovat allekirjoittaneet huikean kauden pelannut ja keväällä naisten maajoukkueessa loistanut Anna Czakan, kovakätinen Iina Andrikopoulou sekä aina varma passari Viktoriia Tuchashvili.

-Suurin osa seitsikkopelaajista on jatkamassa ja kokonaisuudessaan yhdeksän pelaajaa jatkaa.

LP Viestin uudet pelaajat ovat viime vuonna Kuusamossa pelannut yleispelaaja Jessica Kosonen ja LP-Vampulan keskitorjuja Jenni Jantunen.

-Jessica Kosonen on ollut muutaman vuoden liigan parhaimpia yleispelaajia, joten uskon hänen olevan kova vahvistus meille.

-Jenni Jantunen on myös saanut jo mukavasti peliaikaa liigatasolla ja muodostaa hyvän keskarikolmikon Annan ja Nean kanssa.
Sekä Jessica että Jenni ovat kehittyviä pelaajia ja valmiita tekemän kovin töitä harjoituksissa, toteaa Lemminkäinen.

LP Viesti teki viime vuonna pitkiä sopimuksia nuorten pelaajien kanssa tavoitteena nostaa heitä Akatemiajoukkueesta liigatasolle. Joukkueessa jatkavat itsensä jo viime kaudella liigapelaajien huippuihin pelanneet Netta Laaksonen ja Nea Haatainen sekä Anna Syrjälä, Arita Ternava, Saana Virtanen ja Linnea Kuusela.

Kuluneen kauden kapteeni Noora Kosonen miettii jatkaako vielä uraansa. Teija Vuorenmaalla on LP Viestin kanssa voimassaoleva sopimus, mutta hän ei jatka pelaamista. Viime kauden ulkomaalaispelaajista Anniek Siebring jatkaa uraansa kotimaassaan Hollannissa ja M´Kaela White etsii uutta pelipaikkaa Euroopasta.

Katso julkistamistilaisuus LP Viestin FB-sivuilta 

Jatkosopimukset:
Anna Syrjälä, libero, 21v, 165cm
Netta Laaksonen, libero, 20v, 172cm
Arita Ternava, yleispelaaja/hakkuri, 19v, 180cm
Saana Virtanen, passari, 17v, 182cm
Nea Haatainen, keskipelaaja, 20v, 186cm
Linnea Kuusela yleispelaaja, 18v, 177cm

Uudet pelajasopimukset:
Viktoriia Tuchashvili, passari, 40v, 178cm
Anna Czakan, keskipelaaja, 24v, 183cm
Iina Andrikopoulou, hakkuri, 23v, 181cm
Jenni Jantunen, keskipelaaja, 20v, 182cm
Jessica Kosonen, yleispelaaja, 24v, 174cm


  Takaisin