Seuraa meitä somessa:

Jiri Hänninen palaa kentille ja Tiikerit-paitaan

05.02.2024

Mestaruusliigaseura Kokkolan Tiikerit ja yleispelaaja Jiri Hänninen ovat tehneet sopimuksen, joka kattaa loppukauden. Hänninen edusti edellisen kerran kokkolalaisseuraa kaudella 2020-21, jolloin Tiikerit saavutti SM-pronssia.

-Tavoitteena on auttaa Mikkoa (Keskisipilä) ja joukkuetta. Veri veti tuttuun ympäristöön ja seuralla on hyvä fysioterapeutti. Joukkueessa on tuttuja kasvoja, Jiri Hänninen kommentoi.

Hänninen siirtyi viime kesänä saksalaisseura Berlin Recycling Volleysin riveihin. Loukkaantuminen sotki suunnitelmat. Sopimus purettiin rannevamman takia. Hänninen ehti Saksassa olla vain viikon. Hännisen ranne leikattiin 19 lokakuuta ja toipuminen on sujunut hyvään tahtiin.

-Paljon oli rikki ja paljon korjattiin. Nyt edetään rauhalliseen tahtiin ja niiden kriteereiden mukaan, jotka lääkäriltä olen saanut. Päivä kerrallaan.

Mikko Keskisipilä on tyytyväinen Hännisen sopimukseen.

-Hieno saada hänet mukaan. Jirin aikataulun mukaan edetään. Ennen kaikkea haluamme auttaa pelaajaa kuntoutumaan. Toki tavoitteena on saada mies pelikuntoon. Mikäli näin, on hän meille keväällä tietynlainen jokerikortti, Keskisipilä toteaa.

25-vuotias Jiri Hänninen on kaksi kesää ollut mukana maajoukkueringissä. Tiikereissä Jiri Hännisen pelinumero on 3. Tiikereiden seuraava kotiottelu on ystävänpäivänä 14 helmikuuta ja silloin vieraaksi saapuu VaLePa.

Jiri Hännisen kasvattajaseura: Raahen Lentopallo Muut seurat: NaPa-Ketut, Oulun Etta, Tiikerit, Decospan Volley Team Monen (Belgia), VaLePa, Berlin Recycling Volleys.

  Takaisin