Seuraa meitä somessa:

Joensuussa kotijoukkueella kolmen pisteen ilta

05.12.2019

Karelian Hurmos otti neljännen liigavoittonsa kaataessaan torstaina Ettan kotonaan 3-1 (25-18, 25-18, 28-30, 25-23). Samalla Hurmos nousi sarjataulukossa kaksi pykälää seitsemänneksi, tasapisteissä ohi Ettan.

Karelian Hurmos Aigars Birzulis

- Tottakai oli tärkeää saada kolme pistettä. Kaikki tietävät että on vaikeaa jos ei pisteitä tule. Etta paransi vastaanottoaan tauon jälkeen ja me taas teimme monta, 7-8, verkkovirhettä.

Sami Pekka Laukkanen, Etta:

- Syöttö- vastaanottopeli ratkaisi ottelun alkuunsa. Kyllä me teimme pelin itselle vaikeaksi. Jonkinlainen kasvojen pesu tehtiin kahteen viimeiseen erään. Me emme onnistuneet torjunnalla sinne päinkään. Hypättiin oikeastaan ihan väärässä kohdassa. Aika kovalla teholla kotijoukkue hyökkäsi. Tiedettiin, että tämä on vaikea paikka. Onnistuttiin näin hyvin tänään. Ensi kerralla paremmin.

Paras pelaaja Karelian Hurmos Eugene Stuart

- Tiedetään, että voidaan voittaa, jos saadaan siirrettyä hyvä tekeminen harjoituksista pelikentälle. Joukkue menetti keskittymisen tauolla, mutta muutimme asioita neljänteen erään ja se oli voiton avain.

Paras pelaaja Etta Jan Helenius

- Alku oli tosi hankala. Hyvältä tuntui hyvältä. Syöttö-vastaanottopeli hävittiin kokonaisuudessa alkuun ihan pystyyn. Onneksi ei työnnetty päätä sinne pensaaseen työnnetty. Tultiin hyvin peliin mukaan, muta ei ihan riittänyt.

LähiTapiolan pisteet
3 Eugene Stuart Hurmos
2 Jan Helenius Etta
1 Ville Louhela Hurmos

Prolibero
Ville- Erik Tarkiainen Hurmos

Ottelutilasto

  Takaisin