Seuraa meitä somessa:

Jooa Hänninen hakkuroimaan Puijoon

15.05.2020

23- vuotias Jooa Hänninen on Puijo Wolleyn kiinnitys hakkuriksi tulevalle kaudelle 2020–21. Jooa on 181cm pitkä Raahen lentopallon kasvatti ja on nähnyt liigakenttiä jo parin kauden ajan LP Kangasalan riveissä.

Sitä ennen useamman kauden oululaisen Ettan riveissä 1-sarjaa pelannut Jooa on intohimoinen lentopalloilija. Treenaaminen maistuu hyvin ja pallo saa varmasti kyytiä tulevalla kaudella. Jooa sopii oikein hyvin Puijon tulevan kauden joukkueeseen kovan työmoraalin omaavana urheilijana ja hyvin muiden kanssa juttuun tulevana joukkuepelaajana. Valmennustiimi on erittäin tyytyväinen motivoituneen pelaajan siirtymisestä Savon sydämeen.

- Odotan innolla että päästään Jooan kanssa lajiharjoittelun pariin. Tiedän että Jooalla on kova nälkä päästä kentälle näyttämään mitä hän osaa. Uskon, että hän pystyy nousemaan yhdeksi meidän hyökkäyspelimme kulmakivistä, luottaa päävalmentaja Jukka Lehtonen

Jooa saapuu hyvillä mielin Kuopioon.

- Nyt jo aika hyvät fiilikset tulevasta kaudesta. Kuopio kuulosti heti alkuun hyvältä paikalta, missä mahdollistetaan hyvä ja kehittävä ympäristö urheilijalle. Hieman jännittää mitenkä tuo savon murre istuutuu tälläsen pohjosen likan korvaan, mutta eiköhän siitä ehjin nahoin selvitä.

Puijo Wolleyn sopimustilanne

Riikka Koivusaari (YP)
Eveliina Smolander (KP)
Hilkka Hujanen (YP)
Pihla Pohjola (KP/H)
Annika Kivioja (KP)
Jooa Hänninen (H)
V: Jukka Lehtonen

  Takaisin