Seuraa meitä somessa:

Juho Rajala Vantaa Ducksin liigajoukkueen päävalmentajaksi

17.06.2019

Vankan lentopallokokemuksen pelaajana hankkinut Juho Rajala siirtyy Vantaa Ducksin liigajoukkueen päävalmentajaksi. Rajala pelasi kasvattajaseurassaan Oulunsalon Vasamassa kaikki juniori-ikäluokat aina F-junioreista A-junioreihin.

Mestaruusliigassa Rajala pelasi liberona vuodet 2003-2016 Oulun Ettassa, Raision Loimussa, Kempeleen Lentopallossa ja Sun Volleyssa saavuttaen SM-kultaa 2010, Suomen Cupin kultaa 2009 ja hopeaa 2005. SM-liigan all-stars liberoksi Rajala valittiin 2010 ja kuukauden tähdistöön syys-lokakuussa 2012. Liigaotteluita pelaajauralla kertyi 414 ja miesten maaotteluita 17.

Naisten 1-sarjavalmentajana Rajala on toiminut 3 kautta joukkueissa Oulun Etta, HelVolley 2 ja Puma Volley.

- Hieno päästä mukaan miesten liigakuvioihin kolmen vuoden tauon jälkeen. Vähän salaa olen välillä haaveillut mahdollisuudesta valmentaa miesten liigajoukkuetta ja nyt kun tähän tarjoutui mahdollisuus ja pystyin järkevästi yhdistämään sekä työelämän että valmennuksen, en voinut olla siihen tarttumatta. Paljon varmasti opittavaa ja uutta edessä, mutta olen äärimmäisen innostunut tästä tilaisuudesta lähteä viemään pääkaupunkiseudun lentopalloa eteenpäin.

  Takaisin