Seuraa meitä somessa:

Jutta Riikonen ja Aino Ollonen LP-Vampulan yleispelaajiksi

09.06.2020

LP-Vampula Huittisen Mestaruusliigajoukkueen yleispelaajistoon tulee uusina pelaajina neljä kautta LP Kangasalaa edustanut Jutta Riikonen ja Kuortaneen valmennusopit hankkinut Aino Ollonen Eurasta.

Vuonna 2000 Maskussa syntynyt Riikonen debytoi liigassa LP Kangasalan joukkueessa 16. lokakuuta 2016 juuri LP- Vampulaa vastaan. Tulevalla kaudella hän pukeutuu puna-mustan sijaan Vampulan sini-valko-keltaisiin. Kuusivuotiaana aloitettu lentopalloharrastus on tuonut Riikoselle suurimpina saavutuksina Mestaruusiigan pronssimitalin, kaksi C-tyttöjen Suomen mestaruutta, kolme Power Cup-mestaruutta sekä kaksi Pohjois-Euroopan mestaruutta juniorimaajoukkueen kanssa. Pituudeltaan 179 cm pitkä yleispelaaja oli viime kaudella tehokas syöttöruudussa 42:lla ässällään ja hyökkäyspisteitä kaudella kertyi 155:n pisteen verran.

”Juti” on jo muuttanut Huittisiin ja osallistuu LP-Vampulan Markku Köykän ja Janne Anturamäen vetämiin harjoituksiin.

- Fiilis sopparista Vampulaan on hyvä ja odotan ensi kautta tosi innolla! Neljän Kangasalla vietetyn kauden jälkeen koin, että on aika hakea uusia haasteita ja uskon, että LP- Vampula tarjoaa niitä.

- Ensi kaudelta odotan hyviä treenejä ja kovia pelejä, enkä malta odottaa, että kausi jo alkaisi! Aino Ollonen siirtyi Euran Raikun vuosien jälkeen Kuortaneen valmennuskeskuksen lentopallolukio-ohjelman mukaisiin oppeihin. Viime kaudella Kuortaneen nuoret vierailivat Huittisissakin kertaalleen, kun he kohtasivat Tahto Areenalla LP-Vampulan. Tulevalla kaudella Ainolle Tahto Areena tulee tutuksi, kun siitä LP-Vampulan sopimuksen myötä tulee hänen kotisalinsa.



Aino Ollonen on tuttu kasvo LP-Vampulan harjoituksissa jo aiemminkin.

Olen tosi innoissani, että pääsen ensi kaudella pelaamaan Vampulan paidassa. Olen kuullut paljon hyvää LP-Vampulan organisaatiosta ja uskon että täällä minulla on loistava mahdollisuus kehittyä pelaajana. Plussaa on sekin, että läheisillä ei ole pitkä matka kotipeleihin. Siskon kanssa ollaan treenattu jo parina aiempana kesänä Vampulan mukana ja harjoitukset ovat olleet tosi monipuolisia. Myös tämän kevään treeneissä on ollut kova tekemisen meininki. Hienoa päästä pelaamaan kovatasoisia pelejä hyvällä porukalla!

- Jutta tuo usean vuoden liigakokemusta joukkueeseen. Aino sen sijaan ottaa mestaruusliigassa ensiaskeleita valmennuskeskusjoukkueen jälkeen. Molemmilta on odotettavissa kehitysaskelia LP-Vampulan valmennuksessa. Tuon kehityksen myötä molemmilta on myös odotettavissa hieno kausi. Uskomme, että he ovat oikea osa tulevan kauden kotimaisvoittoista joukkuettamme, LP-Vampulan tiedotteessa todetaan.

  Takaisin