Seuraa meitä somessa:

Jymy jyräsi OrPon

28.02.2019

Nurmon Jymyn loistava pelivire jatkui lentopalloliigan viimeisessä kotiottelussa torstaina. Jymy vei OrPoa miten tahtoi, ja voitti koko ottelun lopulta selkeästi 3-0 (25-16, 25-16, 25-19). Jymyn mahdollisuus runkosarjan seitsemänteen tilaan säilyi näin elossa.

OrPo aloitti kaksi ensimmäistä erää pirteästi, ja naputti heti kättelyssä muutaman pisteen eron kotijoukkueeseen Into ei kuitenkaan riittänyt pitkään, ja Jymy jyräsi nopeasti ohi.

Maja Krljic ja Karoliina Friberg iskivät palloa vieraiden kenttään säälimättä. Vieraat sortuivat myös syöttövirheisiin, ja avittivat niillä kotijoukkueen etenemistä kohti erävoittoja.

Kolmannessa erässä Jymy jatkoi hyvää ja virheetöntä syöttämistään, kun taas OrPo sortui virheisiin. Jymy vei erää alusta loppuun, eikä antanut vieraille mahdollisuuksia.

OrPon seitsikossa oli ulkolaiskolmikosta kahdessa ensimmäisessä erässä vain Shannon Dugan ja kolmannessa vain Tiana Dockery. Maria Tuominen passasi koko ottelun.

Annina Keinonen:

- Ensimmäisessä erässä meillä oli hyvä syöttö, myös vastaanotto pelasi, ja menimme tilanteisiin hyvin. Torjunta ja puolustus ovat tulleet selvästi rauhallisemmiksi, ja keskittyminen on hyvää. Oma peli paranee koko ajan, ja tempo on nyt kohdallaan. Koko joukkueen on kuitenkin pelattava hyvin, jotta voitetaan. Runkosarjan viimeinen peli on Vampulassa, ja haluamme pitää tämän hyvän vireen, joka meillä nyt on.

Kari Tuomela:

- Olen iloinen siitä, että voitimme ottelun. Koko joukkue pelasi tänään hyvin, voisin kehua jokaista pelaajaa. OrPo ei pelannut tänään niin hyvin kuin he osaavat. PlayOff pelien vastustaja ei ole vielä selvillä, mutta sillä ei ole mitään merkitystä, kuka tulee vastaan. Meillä ei ole kuin voitettavaa, vastustajalla hävittävää. Jos on hyvä henki päällä, voi ottelussa käydä miten vain.

Maria Tuominen:

- Jymyllä oli tänään hyvä syöttö, minkä me toki tiesimme. He myös torjuivat hyvin, ja kun muuri verkolla oli vahva, emme löytäneet ratkaisuja. Sekä keskipelaajat että raja toimivat kotijoukkueella hyvin. Jymy on löytänyt kevättä kohti hyvän draivin ja peliaskeleet. On varamaan pari vuotta siitä, kun olen itse pelannut kokonaisen pelin. Ei ole riittävästi itseluottamusta. Kentälle lähdetään aina voittamaan, mutta ei tämä tappio verisiä kyyneleitä meille aiheuta.

Apostolos Oikonomou:

- Meillä on raskas viikonloppu takaa, ja tänään teimme paljon helppoja virheitä. PlayOff-peleissä ei ole väliä sillä, tuleeko vastaan Kuusamo vai Kangasala. Uskon joukkueeseen, tällä me voimme voittaa.

Nurmon Jymy - OrPo 3-0
25-16, 25-16, 25-19
Jymy: Krljic 19/+15, Malloy 11/+3, Friberg 9/+9
OrPo: Holm 8/+2, Viljanen 7/+3, Rekola 5/+4

LähiTapiolan pisteet
3 Keinonen Jymy
2 Krljic Jymy
1 Friberg Jymy

PROlibero
Salminen Jymy

Ottelutilasto

Kuvat: Tomi Mäenpää / Jymy

  Takaisin