Seuraa meitä somessa:

Jymylle avausvoitto - WoVon kurjuus jatkuu

01.12.2018

Nurmon Jymy nappasi Rovaniemellä kauden avausvoittonsa 11 tappiolla alkaneella kaudellaan, kun toinen otteluun voitottomana lähtenyt joukkue WoVo Rovaniemi saa jatkaa edelleen sellaisen tavoittelemista.

WoVon ensimmäisen ja kolmannen erän loput eivät vain riittäneet toisen erän oltua läpihuutojuttu vieraille: 0-3 (26-28, 11-25, 22-25)

Jymyn passari Annina Keinonen pelasi 300:nnen liigapelinsä ollen 42:s nainen pääsarjan historiassa, joka ylsi tähän ottelumäärään. Tämän hetken liigapelaajista Keinosella on kolmanneksi eniten liigapelejä Maria Tuomisen (OrPo) ja Hillaelina Hämäläisen (LP Viesti) jälkeen.

WoVon Jenelle Jordan oli pois kokoonpanosta alaraajavamman vuoksi.

Annina Keinonen, Jymy:

-Meille hyvä ja kaivattu voitto. Taistelimme hyvin ensimmäisen ja kolmannen erän loput. Ei ollut mitään kaunista peliä, mutta saimme oman pakkamme pidettyä kuitenkin sen verran kasassa, että saatiin hoidettua homma kotiin.

Outi Polso, WoVo:

-Ei tässä nyt laadulla pelleilty tässä pelissä, mutta toinen voitti ja mielestäni se oli joukkue, joka uskoi siihen enemmän. Kyllä tämmöisessä häntäpään kamppailussa, kun kummallakaan ei ole voittoja alla, niin se on täysin uskosta kiinni. Oli meilläkin siellä hyviä pätkiä, mutta sitten oli niin karmivan huonoja pätkiä myös, että ei mitään järkeä.

Kari Tuomela, Jymy:

-Voitto tuntuu hyvältä, vaikka peli oli sitä, miltä se näytti. Molemmat joukkueet pelasivat ehkä hieman hermostuneesti, mutta olen tyytyväinen hyökkäyspeliimme, jonka avulla pys-tyimme hoitamaan tiukemmatkin erät itsellemme. Antaisin tytöille hyvän arvosanan tältä päivältä, vaikkei peli ollut kaunista. Henkiselle puolelle avausvoitto tekee hyvää.

Juha Keihäskoski, WoVo:

-Nurmo ansaitsi voittonsa tänään, he halusivat sitä enemmän kuin me. Henkimaailman taistoja. Taistelimme ensimmäisen erän ihan hyvin, mutta erän lopussa näkyi sellaisia asioita, mitkä eivät meidän peliin kuulu. Isossa kuvassa pelin taso ei saa heitellä noin paljoa jos näitä pelejä halutaan voittaa.

Yleisöä: 200

Parhaat pelaajat:
WoVo: Makena Schoene
Jymy: Annina Keinonen

WoVo Rovaniemi - Nurmon Jymy 0-3
26-28, 11-25, 22-25
WoVo: Schoene 19/+5, Klimova 11/+7, Hirvonen 4/-9
Jymy: Krljic 15/+9, Hujanen 11/+5, DeWeese 8&+6

LähiTapiolan pisteet
3 Friberg Jymy
2 Schoene WoVo
1 Keinonen Jymy

PRO Libero
Vilppola, Jymy

Ottelutilasto

Kuvat: Marko Junttila / WoVo

  Takaisin