Seuraa meitä somessa:

JymyVolley haastoi hyvin Pölkkyä vastaan

29.11.2019

Pölkky Kuusamo aloitti vahvasti ensimmäisen erän JymyVolleyta vastaan. Pölkyn parhaana palkitun Jessica Kososen syöttövuorolla kotijoukkue johti aloituserää 6-0. Nurmon parhaana palkittu Kaisa Nyman teki toisen pisteensä lukemiin 8-2. Erä päättyi Kososen ässäsyöttöön 25-16. Toisen erän alku oli puolestaan vierasjoukkueen heiniä, mutta Pölkky kavensi vielä 7-9 lukemiin. Erän loppuun kotijoukkue teki runsaasti omia hyökkäyspään virheitä. Toinen erä Jymylle 11-25 ja erä oli samalla Pölkyn huonoin tällä kaudella.

Kolmannessa ja neljännessä erässä Jymy taisteli hyvin, mutta kotijoukkue säilytti riittävän tason erävoitoin 25-20 ja 25-16. Pölkylle ansaittu 3-1 voitto hankalan iltapuhteen päätteeksi. Pölkky nousi samalla LiigaPlokin rinnalle 30 sarjapisteeseen.

Kaisa Nyman, JymyVolley:

- Eiliseen WoVo-peliin verrattuna meiltä hyvä peli tänään. Alku oli tahmeaa, mutta sen jälkeen hyvää taistelua ja joukkueena pelaamista. Väsähdimme ehkä vähän neljännessä erässä ja kaveri oli meitä kovempi. Yhteistyö passarin kanssa paranee koko ajan ja oma liikkuminen paranee myös.

Jessica Kosonen, Pölkky:

- Hyvä työvoitto meille. Onnistuimme taktisesti saamaan vastustajan laiturit pois tehoilta. Toisessa erässä otettiin kaveri mukaan peliin ja unohdimme, että vastustaja osaa myös pelata hyvin. Unohdimme senkin, että myös itse osaamme pelata hyvin. Tulimme hyvin takaisin peliin.

Kari Tuomela, päävalmentaja JymyVolley:

- Olimme tänään eri joukkue kuin eilen. Vaikka olimme ensimmäisessä erässä 9-2 tappiolla taistelimme silti ja huomasimme, että meillä on toiseen erään iskun paikka. Vastaanotto toimi hyvin ja syöttö pysyi ruudussa. Tyytyväinen täytyy olla joukkueen ilmeeseen.

- Tänään kentällä oli kaksi hyvää passaria, Pölkyn Trotter ja Annina Keinonen. Keinonen on tosi hyvässä kunnossa. Nuorista pelaajistamme saamme vielä hyviä liigapelaajia. Harmittaa, että jäimme viikonlopusta ilman sarjapisteitä, mutta otetaan niitä sitten päävastustajistamme.

Timo Tolvanen, päävalmentaja Pölkky:

- Ensimmäinen erä tuli meille helposti. Sanoin pelaajille ensimmäisellä erätauolla, että peli ei tule meille helpolla vaan pitää pelata koko peli. Ilmeisesti englanninkielen taitoni on vähän huono kun toisin kävi. Tiistain euro-peliin olisin toivonut kyllä paremman pelin alle.

- Pitkällä erätauolla mietittiin miten tullaan takaisin peliin. Jymy jatkoi hyvää pelaamista, mutta tulimme riittävän hyvin peliin. Vastustajan laitureiden kanssa pärjäsimme hyvin ja pienillä taktisilla muutoksilla aloimme saada myös Kaisaa (Nyman) kuriin. Pelaajille illat ovat kovia työpäiviä!

Parhaat pelaajat: Kosonen Pölkky, Nyman Nurmo


LähiTapiolan pisteet
3 Kosonen Pölkky
2 Bozizevic Pölkky
1 Nyman Jymy

PROlibero
Nikolina Bozizevic Pölkky

Ottelutilasto

  Takaisin