Seuraa meitä somessa:

Kääntä Puijo Wolleyn yleispelaajaksi

29.05.2020

Alavieskan Virin kasvatti, 179cm pitkä Emilia Kääntä on Puijon uusi vahvistus yleispelaaja osastolle. Vasta 20-vuotiaalla pelurilla on liigakokemusta reilun sadan pelin verran Kuortaneen, Plokin ja Orpon riveistä.

- On mahtava saada joukkueeseen kehittyviä, nuoria pelaajia. Emilia on tunnettu kovasta harjoittelumotivaatiosta ja on kannustava tiimipelaaja, sopien Puijon rosteriin loistavasti.

- Emilia vahvistaa yleispelaajaosastoamme tuoden varsinkin vastaanottopuolelle lisää varmuutta. Emilia on tunnollinen harjoittelija ja uskon että hyökkäyspuolella voidaan ottaa tulevalla kaudella vielä askel eteenpäin. Emilia tuo myös persoonallaan paljon joukkueelle, miettii päävalmentaja Jukka Lehtonen.

Pian Kuopioon saapuvan Emilian ajatuksia:

- Odotan todella innoissani ens kautta Kuopiossa! Oon kuullut sekä kaupungista että seurasta pelkkää positiivista. Valmennus vaikuttaa hyvin sitoutuneelta ja uskon, että heidän opeillaan saan otettua kehitysaskeleita eteenpäin. Motivaatio ja kehittymisenhalu ovat korkealla, enkä malta odottaa, että pääsee treenaamaan koko joukkueen kanssa.

  Takaisin