Seuraa meitä somessa:

Kanadalainen Courtney Baker Puijo Wolleyn passariksi

23.11.2021

Puijo Wolley on tehnyt sopimuksen loppukaudesta 2021–2022 kanadalaisen passarin Courtney Bakerin kanssa. 24-vuotias, 180 cm pitkä pelinrakentaja on Natashan tapaan ollut Kanadan maajoukkueen mukana kuluneen vuoden aikana. Edellisen kauden Courtney pelasi Unkarissa.

Courtney saapuu Suomeen torstaina illasta ja liittyy joukkueen mukaan mahdollisesti jo loppuviikosta. Pelikentällä Courtney tullaan näkemään ensimmäisen kerran tuplapeliviikonloppuna 4-5.12.2021.

LP Puijo ry:n puheenjohtaja Matti Auvinen:

- Seuran johto, valmennus ja pelaajat asettivat kauden alussa tavoitteeksi runkosarjan sijan 5. Päästäksemme tavoitteeseen mietinnässä oli useita toimenpiteitä. Korjausliike konkretisoitui nyt näin.

Päävalmentaja Jukka Lehtonen:

- On hyvä asia, että seuralla on hallitus, joka on kykenevä tekemään ratkaisuja tarvittaessa. Alkukauden tulos ei ole ollut tavoitteiden mukainen ja nyt joukkueella on yksi palanen lisää yhteisesti asetetun tavoitteen saavuttamiseen. Pyrimme pelaajien ja valmennuksen kanssa saamaan Courtneny viihtymään Kuopiossa ja tuntemaan itsensä osaksi joukkuetta mahdollisimman nopeasti!

Courtneyn fiilikset Suomeen tulosta:

- Olen innoissani Suomeen tulosta, joukkuekavereihin tutustumisesta ja kilpailusta! Olen kuullut hienoja asioita Suomesta ja odotan innolla pääseväni tutkimaan sitä. Mestaruusliigalla on hyvä ja arvostettu maine Euroopassa ja sanotaan, että se on kilpailullinen mutta antaa tilaa kehittyä. Kaiken kaikkiaan, olen kuullut paljon positiivista Mestaruusliigasta.

  Takaisin