Seuraa meitä somessa:

Kari Raatikaiselle lauantaina 500. ottelu päävalmentajana

28.09.2023

Raision Loimun päävalmentaja Kari Raatikainen avaa heti juhlapelillä Mestaruusliigan kauden 2023-2024. Lauantainen kotiasvaus KyKy-Betsetiä vastaan on salolaisvalmentajan 500. päävalmentajana Mestaruusliigassa.

63-vuotias Raatikainen aloitti pääsarjavalmentajan uransa 26 vuotta sitten Perttelin Peikkojen miesten joukkueessa. Heti ensimmäinen kausi toi paikan finaaleissa Kaikkiaan Raatikainen on valmentanut ennen tätä kautta liigassa päävalmentajana 16 kautta.

Raatikaisella on liigaotteluista 300 voittoa ja 199 tappiota. Liigassa hän on ollut nyt päävalmentajana yhdeksässä seurassa: miehissä Perttelin Peikoissa (Peikot-Volley), Pielaveden Sammossa, Korson Vedossa, Piivolleyssa, Kempeleen Lentopallossa ja nyt Raision Loimussa sekä naisissa Someron Pallossa, LP Viestissä sekä JymyVolleyssa.

Suomen mestaruuksia on päävalmentajan LP Viestissä neljä ja lisäksi yksi apuvalmentajana. SM-hopeita on kertynyt tilille miesten puolelta kolme: 1998 Peikoissa, 2001 Sampossa ja 2004 Piivolleyssa. Suomen Cupin Raatikainen on ollut voittamassa neljästi ja hopeaa kahteen otteeseen.

Toni Flink
Kuva: Hannu Tuominen / Loimu

  Takaisin