Seuraa meitä somessa:

Kärkkäinen ja Kerminen Pieksämäelle

23.05.2014


Riikkaliisa Kärkkäinen ja Anna-Kaisa Kerminen.

Pieksämäki Volley on tehnyt kaksi uutta pelaajasopimusta tulevalle kaudelle. Molempien sopimuksissa on optio myös kaudelle 2015-2016.

Riikkaliisa Kärkkäinen, yleispelaaja (22 v., 175 cm). Kasvattajaseura Pielaveden Sampo. Pelannut muutaman vuoden 1-sarjaa Kuopion Puijo Wolleyssa.

- Tuntuu todella mukavalta hypätä liigatason joukkueeseen. Se on ollut aina sellainen unelma ja onhan se mukava tunne, kun unelma nyt toteutuu. Opiskelen fysioterapeutiksi Kuopion Savonia-ammattikorkeakoulussa ja valmistun sieltä joulukuussa 2015. Nyt oli sopiva hetki tehdä päätös sillä aiemmin lähinnä opiskelut on ollut esteenä. Seuraava tavoite on lähteä hakemaan peliaikaa joukkueessa.

Anna-Kaisa Kerminen, libero (16 v., 161 cm). Kasvattajaseura Suonenjoen Vasama jossa hän pelasi myös viime kaudella.

- Pieksämäen lukiota on takana ensimmäinen vuosi ja opiskelu lentopallon ohella on sujunut ihan kivasti. Olen pelannut lentopalloa lähes koko ikäni. Tästä pituudesta se lähinnä on kiinni, että pelaan liberona. Volleylta tuli kutsu harkkoihin ja siitä jatko eteni nopeasti, kun uusi valmentaja oli tyytyväinen tekemiseeni. Odotan jo tulevaa kautta innolla.

Pieksämäki Volleyn päävalmentaja Hannu Seppänen kertoo, että päätös tehtiin yksien harjoituksien perusteella sillä tytöistä näkyi pian heidän hyvä tekeminen. Volley olisi halunnut Riikkaliisan joukkueeseen jo aiemmin joten päätös miellytti myös seurajohtoa. Pelaajaneuvottelut ovat nyt hyvässä vaiheessa ja uusista sopimuksista tiedotetaan lähipäivinä.

  Takaisin