Seuraa meitä somessa:

Kastarinen, Keene ja Rantanen LiigaPlokin keskipelaajiksi

28.04.2020

Pihtiputaan LiigaPloki on tehnyt pelaajasopimukset kolmen keskipelaajan kanssa: Anniina Kastarinen, Jaelyn Keene ja Sanni Rantanen liittyvät joukkueeseen.

Anniina Kastarinen pelasi viime kaudella Puijo Wolleyssä ja oli Mestaruusliigan torjuntatilaston viidenneksi paras 62:lla torjunnalla. Tuleva kausi on 24-vuotiaalle ja 179-senttiselle Kastariselle toinen pääsarjatasolla.

- Olen todella innoissani saamastani mahdollisuudesta ottaa seuraava askel pelaajaurallani ja siirtymisestä Pihtiputaalle. Edellinen kausi loppui valitettavasti liian aikaisin ja jätti sen myötä nälkää entistä enemmän. Palo pelaamiseen ja kehittymiseen on todella kova ja uskon, että LiigaPloki antaa siihen loistavan mahdollisuuden. Toivottavasti pääsemme vielä kesän aikana salin puolelle takaisin harjoittelemaan, kuitenkin sen ollessa turvallista. LiigaPlokissa tehdään hyvää työtä seuratasolla pelaajien kehittämiseksi ja fanit kannustavat omiaan loppuun asti. Tulevalta kaudelta odotan kovaa harjoittelua koko joukkueen voimin ja sen myötä
periksiantamatonta asennetta taistella voitosta jokaisessa ottelussa.

Jaelyn Keene (USA) siirtyy Pihtiputaalle Itävallan Klagenfurtista, jossa hän pelasi ammattilaisuransa ensimmäisen kauden. 25-vuotias, 188-senttinen Keene oli Itävallan liigan toiseksi paras pisteentekijä ja syöttötilaston ykkönen. Illinoisin yliopistossa Keene teki neljän kauden aikana yhteensä 1983 pistettä, joista viimeisellä kaudella keskipelaajalle huikeat 619.

- Olen innoissani Suomeen tulosta, sillä tämä on täysin uusi seikkailu. En ole koskaan ollut Suomessa ja olen kuullut että se on kaunis maa! Treenaan innokkaasti ollakseni parhaimmillani saapuessani. Se tulee olemaan hyvä alku uudelle kaudelle!

18-vuotias Sanni Rantanen on jo muutaman vuoden ajan ollut tyttöjen maajoukkueen runkopelaajia. Vilppulan Tähdessä ensimmäiset lentopallo-oppinsa saanut 189-senttinen Rantanen pelasi viime kaudella Kuortaneen valmennuskeskuksen liiga- ja ykkössarjajoukkueissa. Sanni jatkaa opintojaan Pihtiputaan lukion lentopallolinjalla.

Nuorten maajoukkueissa hän on ollut voittamassa kahta Pohjois-Euroopan mestaruutta. Sanni on valittu turnausten (U17 ja U19) allstars-kokoonpanoihin.

- Todella hienoa päästä pelaamaan liigapelejä LiigaPlokin joukkueessa. Uskon, että Pihtiputaalla on hyvät olosuhteet kokonaisuutena niin opintojen, harjoittelun kuin pelaamisen osalta. Odotan joukkueelle hyvää tulosta tulevallakin kaudella sekä tasokkaita treenejä hyvän valmentajan ja kokeneempien pelaajien kanssa. Olen valmis tekemään paljon töitä ja odotan innolla kauden alkamista.

Päävalmentaja Mikko Pesosen kommentit

- Mielestäni saimme keskipelaajaosastolle laadukkaan kolmikon, jossa on sopiva sekoitus kokemusta ja nuoruuden intoa. Heillä kaikilla on kova halu kehittyä ja auttaa joukkuetta tavoitteiden saavuttamisessa.

  Takaisin