Seuraa meitä somessa:

Kilpinen jatkaa oransseissa

17.04.2024

Lentopallokerhon oma kasvatti ja U20-tyttöjen maajoukkuepelaaja Kerttu Kilpinen jatkaa oranssipaidoissa. Kerttu odottaa uudelta kaudelta ja isolla kädellä uudistuneesta Lentopallokerholta kovia pelejä ja treenejä.

—⁠ ⁠Odotan tältä kaudelta kovia pelejä ja hyviä treenejä. Olen innoissani uudesta joukkueesta, kun nyt tulee niin paljon uusia pelaajia. ⁠⁠En malta odottaa, että kausi alkaa ja näen kaikkia ihmisiä hallilla!

Erityisesti päättyneellä kaudella 186,5 senttinen yleispelaaja lahjakkuus nousi Lentiskerhon vakiokokoonpanoon ja ratkaisupelaajaksi. Liigadebyyttinsä Kerttu teki jo 15 vuoden ja yhden kuukauden ikäisenä.

— No mun vahvuuksia on ehkä pituus ja pomppu. Tulen myös kaikkien kanssa toimeen aika hyvin, olen mielestäni semmoinen tiimipelaaja. Elän pelissä tunteella ja olen kova tuulettaja, välillä vähän menevä, mutta se on varmaan ihan hyvä just pelitilanteessa. Kehitettävää löytyy siinä, että pitäisi päästä huonosta suorituksesta ja tilanteesta ehkä nopeammin yli pelin aikana.

Kerttu on todellisen lentopalloperheen lapsi, sillä hänen äitinsä Anna (Salonen) pelasi Lentopallokerhon juurilla Tarmo Volleyssä ja isä Jarno Kilpinen on pelannut miesten pääsarjassa 125 ottelua. Myös Kertun veli Niilo pelaa lentopalloa.

Lentiskerhon tiedotus

  Takaisin