Seuraa meitä somessa:

Kivioja Puijo Wolleyn keskipelaajaosastolle

13.05.2020

101 liigapelin oululainen Annika Kivioja täydentää Puijo Wolleyn keskipelaajaosastoa kaudelle 2020–21.

Annika on 27-vuotias 181cm pitkä keskipelaaja, jolta löytyy liigakokemusta OrPon, Hämeenlinna ja LP Kangasalan riveistä. Ennen OrPoon menoa Annika pelasi hyvän ehjän kauden Oulussa 1-sarjaa. Viime kauden katkaisi loukkaantuminen, joten nälkää jäi reilusti tulevaa kautta varten. Kuntoutus on sujunut oikein hyvin ja kesäkuun alussa saadaan jo Annika Kuopioon harjoittelemaan. Annika on todella hyväntuulinen ja motivoitunut harjoittelija, jonka taitoja päästään ensi kaudella kehittämään kokeneen keskitorjujan opissa.

Päävalmentaja Jukka Lehtonen näkee Kiviojassa paljon potentiaalia:

- Uskon että Annikan kanssa päästään isoja askelia eteenpäin tulevalla kaudella. Hän on erittäin motivoitunut, into harjoitteluun sekä pelaamiseen on kova, sekä hän omaa hyvän pohjan kehittymiseen. Annika vahvistaa joukkueen keskiosastoa huomattavasti.

Annika odottaa jo malttamattomana muuttoa:

- Alusta asti superhyvä fiilis! Lämmin vastaanotto ja tervetullut olo. Positiivisen ja motivoituneen oloinen porukka kasassa, niin pelaajat kuin valmennuskin. Innolla odotan Kuopioon muuttoa ja yhteisiä treenejä. Henkilökohtaisena tavoitteena kehittyä paremmaksi pelaajaksi niin lajin kuin fysiikankin puolella, ja jo nyt, tämänhetkisellä kokemuksella valmennuksesta, on luottavainen fiilis sen suhteen. Joukkueena toivon, että meistä kehittyis yhtenäinen, toisiinsa luottava ja voitonnälkäinen poppoo.

  Takaisin