Seuraa meitä somessa:

Koivisto TUTO Volleyn toinen hakkuri

09.06.2021

TUTO Volleyn hakkurikaksikko tulevalle liigakaudella on Einari Koivisto ja Tino Vuori. Tulevan kauden hakkurikaksikko täydentää loistavasti toinen toisiaan ja kilpailu pelipaikasta vie molempia päivästä toiseen eteenpäin.

- Molemmilla herroilla on jo tässä vaiheessa kesää fysiikka hurjassa kunnossa ja vielä kun päästään kehittämään sitä entisestään loistavissa olosuhteissa M&M Kuntotaloilla niin kaudella voi tapahtua mitä vaan. Parhaimmillaan ollaan siinä tilanteessa, että päivän kunto ratkaisee aloittavan hakkurin, kertoo urheilutoimenjohtaja Oskari Eko.

Koivisto aloittaa TUTO Volleyssa toisen kautensa, pidettyään ennen sitä välivuoden sarjapeleistä. Tämä tauko ei juurikaan näkynyt 24-vuotiaan hakkurin otteissa, vaan Koivisto iski palloa surutta lattiaan kiihtyvällä tahdilla. Kirsikkana kakun päälle Koivisto naputti mestaruuden ratkaisseen pisteen kenttään. Kaiken kaikkiaan 191-senttiselle hakkurille kertyi 26 peliin pitkälti yli 300 pistettä, vaikka parhaimmillaan Torneopalin pistetilastosta jätettiin pois yli 10 pistettä.

Video aiheesta tästä

  Takaisin