Seuraa meitä somessa:

Kolme Puijo Wolleyn 2-sarjan pelaajaa mukaan liigajoukkueen vahvuuteen

28.08.2020

Naisten ylempää 2-sarjaa pelaavan kolmikon tavoitteet ovat korkealla. Liigatreeneissä he saavat hyvää oppia ja pystyvät tarvittaessa myös osallistumaan liigapeleihin. Naiset ovat treenanneet liigan mukana ja tulevan kauden ajan heitä nähdään liigan treeneissä vaihtelevin määrin.

Pelurit ovat keskitorjujana pelaava, 16-vuotias Linnea Malinen, yleispelaajina pelaavat Joensuun Jujusta tuleva 21-vuotias Henna-Riikka Minkkinen sekä Puijo Wolleyssa jo viime kaudella liigapaidan pariin otteeseen päällensä pukenut 26-vuotias Heidi Hänninen.

"Tulevana kautena kolmikko kuuluu liigajoukkueeseen ja 2-sarjajoukkueeseen. Saamme laajuutta liigajoukkueen materiaaliin ja ajettua tulevia liigatason pelureita sisään liigatason harjoitteluun ja peleihin. Kolmikon kantama vastuu 2-sarjan peleissä tuo tarvittua pelikokemusta.", kertoo päävalmentaja Jukka Lehtonen.

”Linnea on kehittynyt huimaa vauhtia. Vaikka vuosia lajin parissa on vähemmän kuin monella muulla, niin halu oppia uutta ja kehittyä on yksi Linnean vahvuuksista. Linnealla on tunnetta kentällä ja hän tuo sen myös hienosti esille. Linellä on mahdollisuudet lajissa todella pitkälle ja kiirettä kehittymiselle ei ole. Toivottavasti Line viihtyy Kuopiossa vielä pitkään.

Henna-Riikka on todella energinen harjoittelija ja omaa jo tällä hetkellä painavan iskulyönnin, joka ehdottomasti on yksi hänen vahvuuksistaan. Henu tulee varmasti haastamaan meidän muita liigajoukkueen yleispelaajia vahvasti jo tämän kauden aikana.

Heidi omaksuu nopeasti asiat kentällä ja pystyy siirtämään nopeasti harjoitellut asiat myös pelitilanteeseen. Perustekeminen kentällä on varmaa ja kehittyy jatkuvasti. Kentällä analyyttinen ja itsevarma, mutta pinnan alla tunnetta löytyy reilusti.”, kommentoi Jukka pelaajien tämän hetkisiä vahvuuksia.

Linen innostus on valtava. Nuoren naisen omat kommentit liigarinkiin liittymisestä: "Jännittävää, upeaa, siistiä. En olis vielä viime vuonna uskonut, että pääsen liigan mukana jo nyt treenaamaan. Haaveilin siitä ehkä noin 2-3 vuoden päähän. Tuntuu upealta, että kovasta työstä syntyy myös pikkuhiljaa tuloksia ja omat unelmat ovatkin totta. Oon tosi innoissani tulevasta. Jukan sanoin, mun ei tarvii muuta kuin nauttia."

Henun ajatukset Kuopioon siirtymisestä: "Tosi hyvät fiilikset! Monen ykkössarjavuoden jälkeen pääsee kokeilemaan miten omat taidot riittää korkeimmalla sarjatasolla. Jukan valmennuksessa ja näin kovassa joukkueessa olen jo kesän aikana oppinut paljon uutta ja saanut vietyä fysiikkaani eteenpäin. Opiskelun lisäksi on kiva vihdoin myös pelata Kuopiossa. Innolla odotan kauden alkua!”

Heidin mietteet tulevasta kaudesta: "Huippua! Mahtavaa, että vielä voi kehittyä ja oppia uutta lajista sekä sen ulkopuolelta oheistreenistä. Joukkue on täynnä ihania tyyppejä, joilta saa tsemppiä ja, jotka näyttävät mallia omalla kokemuksellaan ja taidoillaan. Ympäristö sekä yksilöt huomioiva valmennus tukevat kehityspelaajana olemista ja antavat motivaatiota eteenpäin."

  Takaisin