Seuraa meitä somessa:

Korson jännitysnäytelmä Loimulle

12.11.2014

Raision Loimu hoiteli lopulta täyden pistepotin länteen Korsosta, kun se voitti paikallisen Vedon keskiviikon ainoassa liigaottelussa 1–3 (25–21, 13–25, 21–25, 18-25).

Lentopalloilun Mestaruusliigassa jatkettiin jännityskeskiviikon teemalla. Vantaan Korson Lumo-hallissa sarjan kärkisijoille asettunut Korson Veto kohtasi sarjan ikoneihin kuuluvan Raision Loimun.

Ennakkosuosikki osoitti lopulta voimansa ja vei kaikki sarjapisteet tuliaisina kotiseudulleen. Aaltoilevaa peliä hallitsi välillä kotijoukkue, mutta niin kolmannen kuin neljännen eränkin hyvät johtoasemat kadotettiin. Kapteeni Toni Kankaanpää säästeli nilkkaansa ns. ”härkäviikon” tuleviin Savossa pelattaviin vierasotteluihin ja hänen paikkansa avauksessa otti tänään Niko Kärkkäinen.

Otteluisäntä Rakennustoimisto Lehtoranta Oy palkitsi kotijoukkueen parhaana pelaajana Antti Vallinin ja vierasjoukkue Raision Loimusta Urpo Sivulan.

LähiTapiolapisteet 3 pistettä Urpo Sivula, Raision Loimu 2 pistettä Antti Vallin, Korson Veto 1 piste Arto Hanni, Korson Veto

Ottelun parhaat pistemiehet:

Korson Veto: Karl Külaots 15/+5, Antti Vallin 13/+6, Miro Määttänen 11/-2
Raision Loimu: Ossi Rumpunen 18/+8, Urpo Sivula 18/+7, Joe Klein 13/+11

Yleispelaaja Niko Kärkkäinen, Korson Veto:

- Sekavaa vuoristorataa oli. Välillä meillä oli hyviäkin hetkiä. Kiva oli pelata koko peli ja ihan hyvältä tuntui.

Päävalmentaja Petri Sainio, Korson Veto:

- Kolmas ja neljäs erä kaatui meillä yhteen rotaatioon ja Loimun vahvoihin syöttövuoroihin. Kylmä maltti puuttui meiltä. Puolin ja toisin tuli virheitä. Rumpusen rajaan lyöntejä olisi pitänyt saada enemmän peliin takaisin. Tästä olisi voinut tulla pisteitäkin. Nikolla oli vaikea paikka tulla peliin. Ei peli missään nimessä ratkennut Kankaanpään poissaoloon. Joukkueena hävittiin. Tonia säästettiin Savon vieraskiertueelle.

Hakkuri Urpo Sivula, Raision Loimu

- Hirveätä peliä ja paljon epäselviä palloja, mutta muuten meiltä positiivinen peli. Tonin poissaolo vaikutti Korson peliin ja tultiin totta kai taistelemaan kunnolla kolmesta pisteestä. Niihin ollaan tyytyväisiä ja että oma peli pysyi kasassa riittävästi.

Päävalmentaja Henri Tuomi, Raision Loimu

- Virheitä tuli molemmille, meillekin kahdeksan hyökkäysvirhettä. Maltti loppu meiltä välillä, mutta jaksettiin tiukoissa paikoissa pitää pää kylmänä. Kaveri tuli hyvin erien alut. Kotietu on meidän tavoite pleijareihin. Tänään käytin molempia passareita.

Kuva: Juha Jäntti / KoVe

  Takaisin