Seuraa meitä somessa:

Kotitaika piti Hurmoksen ja Tiikereiden väännöissä

14.01.2020

Kaikki neljä kauden liigaottelua päättyi kotivoittoihin Karelian Hurmoksen ja Kokkolan Tiikereiden kesken, kun Hurmos venyi tiistaina 3-2 (22-25, 25-22, 25-22, 20-25, 15-9) -voittoon.

Hurmos (6.16) nousi 16 pisteeseen ja pisteellä ohi Ettan sekä Ducksin seitsemännelle tilalle liigassa. Tiikereidelle (12-11) piste oli 27:s ja se on turvalliesesti viidennellä tilalla.

Hurmoksen keskipelaajat loistivat tiistain illassa. Stuartin tehot tehot18/+13. Kokkolan paras Jiri Hänninen kirjautti tehot 21/+13. Hurmoksen tehokkain oli Ville Louhela 18/+6

Parhaat pelaajat:
Eugene Stuart Karelian Hurmos
Anton Välimaa Kokkolan Tiikerit

Benjamin Montonen Kokkolan Tiikerit:

- Vähän taistelua ja puurtamista meiltä oli. Puuttui normi rentous ja pelin rullaaminen, mitä meillä yleensä on tässä ollut. Vaikean oloista oli

Päävalmentaja Mikko Keskisipilä Kokkolan Tiikerit:

- Tasaista vääntöä. Onnittelut Hurmokselle. Kyllä ne voiton tänään ansaitsivat. Olivat just ton verran parempiakuin tulos näytti. Me teimme pikkuisen tavallista enemmän virheitä. Meillä on ollut tässä pitkä pätkä, on pelattu paljon vuoden vaihteen jälkeen, matkustettu ympäri suomea. Sellainen selitys, jota en mielellään käyttäisi, mutta kyllä pelaamisessa näkyi tietynlainen väsymys. Oltiin huolimattomia. Nyt on vähän taukoa.

Päävalmentaja Aigars Birzulis Karelian Hurmos:

- Meillä on ollut pieniä ongelmia, kun Mikko on poissa. Minulle on tärkeintä, kun joukkue haluaa voittaa ja tänään se halusi. Juholta hyvä peli, paljon vastaanottoja. Lasse Kukkonen puolusti tänään todella hyvin.

Tuomas Karjalainen Karelian Hurmos:

- Tärkeä voitto, kaksi pistettä. Pisteet olivat tiukassa, 3-2. Harmittaa ekan erän hyvä startti. Itse "sössittiin" siinä. Tiikereille hävittiin vieraissa aika rumasti. onneksi kotona hoidettiin. Huomenna huilataan. Meillä on nyt vapaa viikonloppu Suomen Cupin takia. Sitten täysillä Pohjoisen reissuun. Kauniston Juho on tullut rohkeasti paikkaamaan Räsäsen Mikkoa. Pelaa ennakkoluulottomasti.

Anton Välimaa Kokkolan Tiikerit:

- Itse pelattiin huolimattomasti. Ehkä oli vähän väsymystäkin. Vähän on päästy treenaamaan. Nyt otetaan pari päivää lepoa. Loppukauden tavoitteena on voittaa kärkijoukkueita. Kyllä ollaan nyt hyvissä asemissa. Tämä peli ei sitä näyttänyt, tämä oli meiltä huono peli

LähiTapiolan pisteet
3 Stuart Hurmos
2 Hänninen Tiikerit
1 Östvik Hurmos

PROlibero
Tarkiainen Hurmos

Ruudun ottelukooste

Ottelun kuvakansio

Ottelutilasto

Kuvat: Marko Pennanen

  Takaisin