Seuraa meitä somessa:

Kovanluokan paluumuuttaja liigaan - Niklas Seppänen Tiikereiden ruotuun

07.02.2019

Kokkolan Tiikereiden Mestaruusliigajoukkue täydentyy loppukaudeksi, kun maajoukkueen viime kausien vakioyleispelaaja Niklas Seppänen (s. 30.6.1991, 194 cm) allekirjoitti sopimuksen Tiikereiden kanssa.

Niklas Seppänen ei ole tällä kaudella vielä pelannut yhtään ottelua keskittyen kuntouttamaan pitkään vihoitellutta polveaan. Viimeiset 2,5 kuukautta ”Nikke” on asunut Kokkolassa ja harjoitellut säännöllisesti Kokkolan Tiikereiden edustusjoukkueen mukana.

Niklas Seppänen totesi sopimusta allekirjoittaessaan, että on hienoa, että seura ja pelaaja yhdessä löysivät sellaisen ratkaisun, että jalan kuntouttaminen, osallistuminen joukkueharjoituksiin ja lopulta pelaaminen Tiikereissä kevätkaudella mahdollistui.

Nikke odottaa innolla tulevaa sunnuntaita ja Loimun kohtaamista sekä erityisesti seuran fanien näkemistä pitkän tauon jälkeen.
Tiikereiden johtokunta on ollut koko kuntoutuksen ajan tilanteesta tietoinen ja uskonut nyt aikaansaadun sopimuksen syntyvän ja joukkueen siten saavan huimasti lisää osaamista, kokemusta ja luonnollisesti myös uutta johtajuutta pelaajarosteriin.

101 miesten maaottelua pelannut Seppänen opelasi Tiikereissä kaudella 2013-2014 saavuttaen tuolloin hopeaa sekä Suomen Cupin voiton. Kyseisen kauden jälkeen 25-vuotias yleispelaaja ei ole Mestaruusliigassa esiintynyt vaan pelannut Ranskassa ja Valko-Venäjällä.

  Takaisin