Seuraa meitä somessa:

KoVe ja LiigaSärkät maanantain MTV Sportin otteluparina

01.03.2015

MTV Sportin maanantain TV-ottelussa nähdään 2.3. Korson Vedon ja LiigaSärkkien kauden kolmas sekä samalla viimeinen kohtaaminen.

KoVen kausi lähestyy jo hyvää vauhtia päätöstä pudotuspelipaikan karattua ja karsinnoiltakin joukkue välttyy. Vantaalaisten sijoitus liigassa on yhdeksäs ja voitto-tappiotili näyttää 7-22. Mörkönä vantaalaisilla ovat olleet viidennet erä (0-6), sillä toisin päin saldo olisikin peräti 13-16.

Liigatulokas LiigaSärkät jää runkosarjassa viimeiseksi ilman suurta ihmettä viimeisissä otteluissa. Joukkueen saldo on 3-27 ja edessä on haastavat liigakarsinnat 1-sarjan mestaria vastaan.

LiigaSärkkien vierassaldo on tältä kaudelta 1-14, ainokaisen voiton tultua siis juuri KoVesta marraskuun lopulla. Tuon jälkeen LiigaSärkät on hävinnyt seitsemän vieraspeliään erin 3-21. Viimei

Kauden edellisissä kohtaamisissa 29.11. Vantaalla LiigaSärkät rutisti 2-3-vierasvoiton, kun taas 17.1. Kalajoella oli KoVen 1-3-vierasvoiton vuoro.

Kotijoukkuetta valmentaa ensimmäistä liigakauttaa Petri Sainio. Mielenkiintoisten nuorten miesten kaartin tukena avainpelaajana Toni Kankaanpää ja Joel Laakson kanssa passiaikaa jakava Arto Hanni. Nuorista hakkuri Antti Vallin, keskitorjuja Lassi Nurminen, libero Ville-erik Tarkiainen ja passari-Laakso (kaikki -94) ovat viime peleissä kaikki kuuluneet vakioseitsikkoon.

LiigaSärkkien Shailen Ramdoon avainpelaajia ovat puolalaispassari Maciek Kusaj, yhdysvaltalaishakkuri Srdjan Nadazdin, jättimäinen brassi keskitorjuja Danilo Carvalho sekä suomalaisista yp Mikko Keski-Sipilä.

Maanantai 2.3. klo 18:30 Korson Veto - LiigaSärkät
MTV Sport1 kello 18:15 alkaen
Selostajana Marko Terva-aho, kommenttaattori Petteri Laurila, studiossa Inka Korhonen

  Takaisin