Seuraa meitä somessa:

Krastins jatkaa kaksi seuraavakin kautta VaLePan valmentajana

01.05.2014

Ugis Krastins jatkaa kaksi seuraavakin kautta mestarijoukkue VaLePan päävalmentajana. Tuleva kausi on latvialaisille kuudes sastamalaisjoukkueen peräsimessä.

Ugis Krastins tuli VaLePan päävalmentajaksi 2009. Ensimmäisellä kaudella VaLePa putosi Iskulle puolivälierissä. Sen jälkeen Ugis on pysynyt mitaleilla joka kaudella, 2011 hopea, 2012 kulta ja Suomen Cup, 2013 pronssi ja 2014 kulta. Pelaajat arvostavat Ugiksen harjoituksia ja kykyä kehittää pelaajia. Siksi ei ole ihme, että seura halusi jatkaa hänen sopimustaan. Kysymys Ugikselle, miksi haluat jatkaa VaLePassa.

- Miksi ei? VaLePan organisaatio on erinomainen, asiat toimivat hyvin. Yhteistyökumppanit, talkoolaiset, katsojat – on hieno tuntea sastamalalaisten tuki VaLePalle. Arvostan myös seuran laadukasta juniotitoimintaa. Tällä kaudella pienet yksityiskohdat Vexve Areenalla ovat loksahtaneet paikoilleen ja harjoittelu- ja peliolosuhteet ovat loistavat.

Tulevan kauden joukkueen osalta on jo laadittu suunnitelma ja joitain keskusteluja on jo käyty. Nyt, kun Ugiksen jatkosopimus on varmistunut, on pelaajaneuvotteluiden käyminen helpompaa. VaLePan hallitus kokoontuu maanantaina ja silloin sovitaan raamit tulevalle kaudelle. Pyrkimyksenä on pitää budjetti nykyisellä tasolla.

  Takaisin