Seuraa meitä somessa:

Krause ja Tuchashvili helmikuun liigapelaajat

02.03.2015

Lentopallon Mestaruusliigan helmikuun pelaajiksi on valittu kaksi kokenutta passaria: miehissä Sammon kanadalainen Jared Krause ja naisissa LP Viestin ukrainalainen Viktoriia Tuchashvili.

Kesken kauden Sampon joukkueeseen liittynyt 29-vuotias Jared Krause oli tärkeä palanen savolaisten upeassa helmikuussa, jossa joukkue voitti seitsemän liigaotteluaan kahdeksasta. Krause keräsi otteluista mm. peräti 14 LähiTapiolan pistettä upeiden esitystensä myötä. Krauselle valinta kuukauden pelaajaksi oli ensimmäinen Mestaruusliigassa.

33-vuotias Viktoriia Tuchashvili johti LP Viestin naisten runkosarjan voittoon ja helmikuussa joukkue voitti kaikki kuusi otteluaan. Viidessä runkosarjapelissä LP Viesti hävisi vain kaksi erää ja päälle tuli avausvoitto puolivälieräsarjassa puhtaasti 3-0. Tuchashvilille valinta kuukauden pelaajaksi oli kauden toinen, hänet valittiin liigan parhaaksi myös lokakuussa.

Miesten kuukauden tähsitöön valittiin passari Krausen lisäksi hakkuriksi tappiottoman helmikuun pelanneen Raision Loimun Urpo Sivula, keskitorjujiksi LiigaSärkkien Danilo Carvalho ja VaLePan Eduard Venski, yleispelaajiksi Sampon Enderwin Herrera ja Loimun Ossi Rumpunen sekä liberoksi Hurrikaanin Jesse Mäntylä.

Herreralle valinta oli tällä kaudella kolmas ja Sivulalle sekä Venskille toinen. Muut saivat kunnian nyt ensimmäisen kerran tällä kaudella

Naisten helmikuun tähdistöön Viktoriia Tuchashvilin seuraksi tulivat keskitorjujiksi OrPon Eeva Puukka ja HPK:n Michaela Madsen, laitapelaajiksi LiigaPlokin Hillary Hurley, LP Viestin Lena Lymareva ja HPK:n Lexi Erwin sekä liberoksi LP Kangasalan Tiiamari Sievänen.

Erwinille valinta oli tähdistöön jo kauden neljäs, Tuchashvilille, Lymarevalle ja Puukalle kolmas sekä Madsenille ja Hurleylle toinen. Tiiamari Sieväiselle valinta oli kauden ensimmäinen.

Miesten kuukauden pelaajat 2014-2015:
Lokakuu: Mart Tiisaar, LEKA Volley
Marraskuu: Antti Esko, VaLePa Sastamala
Joulukuu: Tuomas Tihinen, Rantaperkiön Isku
Tammikuu: Jukka Lehtonen, LEKA Volley
Helmikuu; Jared Krause, Sampo

Naisten kuukauden pelaajat 2014-2015
Lokakuu: Viktoriia Tuchashvili LP Viesti
Marraskuu: Kaisa Jokinen LP Viesti
Joulukuu: Amber Kaufman, Woman Volley
Tammikuu: Lena Lymareva, LP Viesti
Helmikuu: Viktoriia Tuchashvili, LP Viesti

Miesten helmikuun tähdistö 2015
P Jared Krause Sampo
H Urpo Sivula Loimu
YP Enderwin Herrera, Sampo
YP Ossi Rumpunen Loimu
KT Danilo Carvalho LiigaSärkät
KT Eduard Venski VaLePa
L Jesse Mäntylä Hurrikaani

Naisten helmikuun tähdistö 2015
P Viktoriia Tuchashvili LP Viesti
YP Hillary Hurley LiigaPloki
YP Lena Lymareva LP Viesti
YP Lexi Erwin HPK
KT Eeva Puukka OrPo
KT Michaela Madsen HPK
L Tiiamari Sievänen LP Kangasala

Kuvat:
Eemeli Kiukkonen ja Aikuvaa.com

  Takaisin