Seuraa meitä somessa:

Kristiana Petrova yleispelaajaksi LP-Vampulaan

14.09.2021

Bulgarian maajoukkueessa aiemmin EM- ja MM-kisoissa pelannut Kristiana Petrova tuli Huittisiin jo maanantai-iltana ja liittyy LP-Vampula Huittisen liigajoukkueen harjoitusrinkiin heti kun se on mahdollista.

LP-Vampula Huittisen joukkueeseen tuli yhden yleispelaajan vajaus, kun koko kesän joukkueen kanssa harjoitellut Jutta Riikonen solmi pelaajasopimuksen itävaltalaisen liigajoukkueen Linzin Steelvolleysin kanssa. Riikosen kanssa LP-Vampula oli sopinut, että paperit allekirjoitetaan, jos pestiä ulkomailta ei löydy. Hänen lähtöönsä osattiin seurassa näin varautua.

Riikosen tilalle seura palkkasi 180-senttisen bulgarialaisen Kristiana Petrovan, joka pelasi viime kaudella Saksassa SC Union Emlichenin joukkueesssa. Tätä ennen hän pelasi viisi kautta Bulgarian kärkiseuroihin kuuluvassa VC Levski Sofiassa yleispelaajana.

Petrova on pelannut maansa maajoukkueessa vuosina 2018 ja 2019 sekä EM- että MM-kisoissa. Hän on edustanut kotimaataan Bulgariaa 20-vuotiaiden MM-kisoissa Puerto Ricossa 2015.

-Olemme iloisia, että saimme monipuolisen ja taitavan pelaajan Huittisiin, LP-Vampulan paitaan tulevalle kaudelle. Etsimme hyvän vastaanoton omaavaa yleispelaajaa ja juuri sellainen Kristiana on, sanoo LP-Vampula Huittisen manageri Timo Talvitie tyytyväisenä.

Kristiana Petrova liittyy LP-Vampulan sinivalkoisiin jo tällä viikolla.

  Takaisin