Seuraa meitä somessa:

Kuopio palaamassa liigakartalle - Saimaa Volley historiaan

02.05.2014

Kuopiolainen lentopalloseura LEKA Volley on saanut miesten Mestaruusliigan paikan sen haltijalta Keski-Savon Paterilta. Pateri vuokrasi edelliskaudet paikan Saimaa Volleylle, joka poistuu nyt liigakartalta.

- Aina on ikävä asia, kun jonkun seuran toiminta ei jatku, mutta toisaalta on hienoa saada perinteinen liigapaikkakunta Kuopion takaisin mukaan kartallemme, Mestaruusliigan toiminnanjohtaja Jussi Jokinen toteaa.

LEKA Volleyn liigapaikkaa käsitellään lauantaisessa Mestaruusliigan liigahallituksen kokouksessa. Hallitus tarkistaa kokouksessaan LEKA Volleyn liigakelpoisuusehdot ja muut liigapaikkaan tarvittavat asiat.

Uuden seuran päätoiminen manageri on Tatu Säisä. Säisä on myös ensimmäinen sopimuksen tehnyt LEKA Volleyn pelaaja. Valmentaja- ja pelaajaneuvottelut on aloitettu myös laajemmin.

- Vahva taustaorganisaatio antaa erinomaiset mahdollisuudet luoda terve ja toimiva seura pääsarjatasolle. Taustaorganisaatio luo uskottavuutta toiminnalle sekä antaa päätoimiselle managerille valmiudet lähteä rakentamaan hyvää liigajoukkuetta. Tavoitteena on luoda mielenkiintoinen ja yllätyksellinen tuote Kuopioon, LEKA Volleyn tiedotteessa sanotaan.

Kuopiolainen seura on pelannut lentopallon pääsarjatasolla viimeksi 2001, kun KuPS-Volley esiiintyi siellä viimeistä kauttaan.

Saimaa Volley ehti pelata liigassa neljä kautta pääpaikkoinaan Savonlinna ja Varkaus.

LEKA Volleyn hallitus:

Ilkka Sammelvuo, hallituksen puheenjohtaja, Trust Kapital Group Oy Tuomo Rissanen, hallituksen varapuheenjohtaja, Trust Kapital Group Oy Hallituksen muut jäsenet:

Timo Tenhunen, Varkauden Puu Oy

Antero Asikainen, Franke Finland Oy

Pasi Pitkänen, Kuopion Monirakennus Oy

Heikki Luomi, Savon LVI-Talo Oy

Saku Määttä, Trust Kapital Group Oy

Jyrki Riekkinen, Radio Kuopio

Varajäsenet:

Erkki Keränen, Sonera Oy, Vili Härkönen, Hurja Solutions Oy

  Takaisin