Seuraa meitä somessa:

Kuopiolaiset palasivat liigakärkeen

26.10.2014

LEKA Volley palasi miesten Mestaruusliigan kärkeen voitettuaan kotonaan Kuopiossa toisen liigatulokkaan LiigaSärkät 3-1(25-21, 16-25, 25-19, 25-19). Sunnuntain toisessa ottelussa Isku nousi 3-2 -voittoon Riennosta Pyynikillä.

LEKA parempi liigatulokkaista

LEKA Volley jatkoi vahvaa esitystään voittaen toisen liigatulokkaan LiigaSärkät loppujen lopuksi selkeästi. LEKA Volley jatkoi virheetöntä peliään Liigasärkkien sortuessa varsinkin pelin edetessä virheisiin.

Studentia-peliareenalla pelattiin ajoittain hyviä palloralleja ja LEKA Volley jaksoi pelata maltillisemmin, mitä LiigaSärkät. LEKA Volley oli yllättäen vaikeuksissa vastaanoton kanssa, mikä vaikeutti varsinkin toisessa erässä LEKAn hyökkäyspeliä.

- Tänään pelasimme jalkapalloa, emme lentopalloa. Teimme enemmän virheitä, mitä vastustaja, se ratkaisi tänään yksinkertaisesti pelin LEKAlle, kommentoi Särkät Volleyn päävalmentaja Shailen Ramdoo.

- Meillä on ollut tällä kaudella vaikea alku, mutta uusien vahvistusten myötä odotan, että parannamme peliämmä, totesi LiigaSärkkien passari Jussi Mäkinen.

- Olimme valmistautuneet hyvin peliin. Tiesimme, että LiigaSärkät on vahvistunut uusilla pelaajille, joten oli tosi tärkeä valmistautua peliin huolella. Toista erää lukuunottamatta pelasimme ehjän pelin, iloitsi LEKA Volleyn päävalmentaja Lauri Hakala.

- Tiesimme, että meidän pitää valmistautua peliin henkisesti. Emme halunneet miettiä, että vastaan tulee liigajumbo, totesi LEKA:n Pekka Seppänen.

Parhaat pistemiehet: LEKA Volley, Mart Tiisaar 16/+10 LiigaSärkät, Bruno Baltar Ribeiro 13/+2 Lähitapiola pistekilpailu: 1p Srdjan Nadazdin, 2p Mart Tiisaar, 3p Eelis Karinen

Ottelutilasto

Isku nousi voittoon rytmin löydettyään

Riento esiintyi vahvasti edukseen Tampereella parin ensimmäisen erän verran. Loput kolme isäntäjoukkue Rantaperkiön Isku kuittasi sitten nimiinsä ja otti kauden toisen voittonsa erin 3-2 (17-25, 28-30, 25-22, 25-21, 15-11).

Jani Säisä, päävalmentaja Liiga-Riento:
- Pelin taso oli todella kova, yleensä tuollaisella hyökkäysteholla ei hävitä peliä. Ratkaisu tuli siinä, kun hyökkäys kohdistui meillä enemmän liberolle, eli keskittyminen herpaantui, ja päästimme Iskun paremmalle vastaanotolle. Kaksi erää näytti, että olemme aivan suvereeneja puolustuksessa ja sen jälkeisissä hyökkäyksissä, mutta Isku löysi sitten kuitenkin keinot päästä käsiksi meidän hyökkäyksiin ja he ottivat lopulta enemmän puolustuksia.

Jussi Heino, päävalmentaja Isku:
- Riento pelasi kaksi erää kuin raivohärkä. He pelasivat todella kovaa, fyysistä lentopalloa, varsinkin puolustukset ja puolustuksen jälkeiset hyökkäykset jätkät juoksivat kuin eläimet. Riento pelasi hieman erilaista peliä kuin odotimme, ja meillä kesti hieman liian kauan reagoida siihen. Meillä kesti puolitoista erää päästä siihen rytmiin kiinni, mutta sitten kun pääsimme, homma tasoittui. Molemmat porukat varmaan vähän väsyivät loppua kohden ja kova tempo rauhoittui. Tihisen Tuomas tuli esiin sitä enemmän mitä enemmän mitä peli eteni ja Sinkkosen Sauli oli ihan päällikkö keskellä. Siinä on kaksi herraa, jotka voittivat meille pelin tänään.

Tuomas Tihinen, Isku:
- Meiltä oli miehekäs suoritus tulla toisen erän tappion jälkeen takaisin. Olemme pelanneet hyvin ja pirteästi syksyn ottelut. Oma peli sujui välillä ihan hyvin. Myös Mäkisen Ossi löi tärkeitä pisteitä isoista passeista.

Ville Louhela, Riento:
- Pyynikki on tuttu sali, ja täällä on aina helppo pelata. Me olimme alussa valmiita, Isku ei, mutta Isku paransi peliään ja ottelu oli tasainen. Riennossa on hyvä fiilis pelata, ja on mukava saada vastuuta.

Parhaat pistemiehet
Tuomas Tihinen 29/+24, Samuli Kaislasalo 20/+6, Sauli Sinkkonen 15/+14
Joni Savimäki 27/+12, Ville Louhela 25/+17, Eetu Pennanen 16/+7

Ottelutilasto

Kuvat:
Isku - Riento, Pertti Flinck
Leka - Särkät, Leka Volley

  Takaisin