Seuraa meitä somessa:

Kuortane huojutti, mutta ei kaatanut WoVoa

02.11.2014

Kuortaneen (0-5) tyttöjen oppirahojen maksaminen jatkui sunnuntaina, kun sen veto loppui kesken Woman Volleyn (4-4) otettua lopulta kaikki sarjapisteet mukaansa Rovaniemelle erin 1-3 (21-25, 25-20, 29-31, 15-25).

Ottelun avauserän alkua hallitsi kotijoukkue Kuortane ja tekniselle aikalisälle mentiin kotijoukkueen komennossa 14 - 11. Erän jälkimmäinen puolisko ei sitten sujunut erän alun malliin, vaan muutamat virheet käänsivät erän lopulta vieraille 21 - 25.

Toinen erän alku meni vieraiden hallitessa ottelua. Erän edetessä Kuortane sai peliään kuosiin ja erityisesti Jessica Kosonen paukutteli näyttävästi palloa Rovaniemeläisten kenttään, mikä siivitti Kuortaneen toisen erän voittoon pistein 25 - 20.

Kolmas erä oli yleisöön menevä sekä jännittävä. Molemmilla joukkueilla oli useasti mahdollisuus laittaa erä pakettiin. Erä ratkesi lopulta vasta jatkopalloilla Rovaniemeläisille pistein 29 - 31. Rovaniemen yksi avainpelaajista tässä erässä oli Karoliina Kyllönen joka takoi seitsemän pistettä.

Neljännessä erässä katkesi kotijoukkueen selkäranka, kun he helpoilla virheillään päästivät vieraat muutaman pisteen johtoon ja tämän jälkeen ei ottelun voittajasta ollut selvää.

- Tämä oli sellainen trategian ja komedian jonkinlainen välimuoto. Meidän pelaaminen oli ailahtelevaa. Tässä olisi voinut käydä kuinka vain. Me oltaisiin voitu hävitä yhtä hyvin niin ensimmäinen kuin myös kolmaskin erä, mutta tänään kolmeen pisteeseen täytyy olla tyytyväinen, totesi Woman Volleyn valmentaja Teemu Mäkikyrö.

- Nyt meillä oli todelliset voiton mahdollisuudet, mutta juuri kun kaverilla oli heikko hetki ja meidän olisi pitänyt takoa pinnoja, niin me annoimme löysiä, kun olisi pitänyt tappaa erä ja voittaa. Neljännessä erässä meillä ei enää ollut jakoa ja selkäranka katkesi, joten näin tänään totesi heti pelin jälkeen Kuortaneen valmentaja Aapo Rantanen

LähiTapiolan pisteet; 1, Tanja Körkkö, 2 Jessica Kosonen, 3 Karoliina Kyllönen

Parhaat pistenaiset
Kosonen 18/0, Nieminen 14/+5, Valkonen 13/+7
Kyllönen 19/+3, Keskimäki 16/+5, Pekkarinen 12/+1

Ottelutilasto

  Takaisin