Seuraa meitä somessa:

KyKy-Betset avasi liigakarsinnan kuivin jaloin

05.04.2023

Miesten varsinainen liigakarsinta käynnistyi keskiviikkona liigajoukkue KyKy-Betsetin tahdittamana, kun se kaatoi 1-sartan mestarin Lempo-Volleyn kotonaan 3-0.

KyKy-Betset – Lempo – Volley 3–0 (25–10, 25–23, 25–22)

Ottelun ensimmäinen erä oli täydessä KyKy-Betsetin hallinnassa. Betonimiehet pelasi vahvasti jokaisella osa-alueella. Erän hahmo oli kotijoukkueen Tommi Siirilä seitsemällä pisteellään. Lempo-Volley jäi telineisiin ja kotijoukkue marssi helppoon erävoittoon.



Toinen erä oli huomattavasti tasaisempi. Lempo-Volleyn peli lähti käyntiin. Etenkin Lempo hakkuri Tuomas Sillanpää löysi tähtäimen kohdilleen ja hyökkäsi vahvasti. Kotijoukkue sortui muutamiin hyökkäysvirheisiin, Lempo puolestaan hyökkäsi tehokkaasti Sillanpään johdolla. Betonimiesten rauhallinen pelaaminen piti pelin kasassa ja riitti erävoittoon.

Kolmas erä oli toisen erän toisinto. Betonimiesten torjunta pelaaminen oli napsun edellä Lempoa ja Aivars Petrusevics löysi syöttönsä erän lopulla. Oskari Keskinen hakkuroi palloa kenttään läpi ottelun tehokkaasti ja oli Lempolle paha kanto kaskessa.

Tuomas Sillanpää:

- Vähän kaksijakoinen fiilis. Aloitus jäi piippuun. Omakin peli oli alussa aika heikkoa. Loppua kohti parani mukavasti. Vanhassa kotisalissa oli mukava pelata ja yleisöä oli hyvin paikalla.

Oskari Keskinen:

- Eka pelattiin tosi hyvin. Kaveri pääsi hyvin pelin kiinni ja meille tapahtui vähän klassinen juttu, että pelimme taso hieman tippui. Riitti kuitenkin mukavasti voittoon. Tilanteeseen nähden joukkueessa on fiilis, päät ei ole painuksissa. Kivahan se on pitkälle kevääseen pelata, vaikka väärässä päässä ollaan.



Tuomas Alatalo:

- Tappio harmittaa tottakai. Peli oli aika lailla sen tyyppinen mitä odotin. Alku oli vaikea, pelin fyysisyys intensiteetti ja tempo oli hyvin erinlainen mihin 1-sarjassa on totuttu. Meillä on fiksuja äijiä joukkue täynnä ja pystyttiin hyvin parantamaan peliä. Hyvin pienestä jäi kiinni erä voitto, jos toinenkin. KyKy-Betset oli kova erien lopussa. Kokonaisuutena KyKy-Betset oli hieman parempi.

Jukka Tuovinen:

- Odotetun lainen ottelu ja odotetunlainen ottelusarja tästä tulee. Molemmat tiedetään miten joukkueet pelaa. Ensimmäinen erä oli turhankin selkeä, meillä pikkusen kierrokset tippui siinä kohtaa. Teki hyvää pelata tiukkoja eriä, koska tällainen tämä ottelusarja tulee olemaan. Pystyttiin pelaamaan omilla vahvuuksilla. Pieniä muutoksia on peliin saatu, pelaajat puhuu paljon keskenään, avointa meininkiä. Voitto tuli ja kokonaisuutta lähdetään parantamaan. Hakkarissa on hyvä yleisö, lähdetään nauttimaan.


KyKy-Betset - Lempo-Volley 3-0

25-10, 25-23, 25-22
Keskinen 18/+18, Petrusevics 14/+10,Siirilä 9/+7
Sillanpää 17/+4,Rumpunen 9/+4,Vuorinen 8/-2

Ässät: 4-3
Syöttövirheet: 4-9
Torjunnat: 13-3
Hyökkäys%: 48-42

Joukkueiden MVP:t
KyKy-Betset, Oskari Keskinen
Lempo–Volley Tuomas Sillanpää.

Yleisöä: 304

Ottelutilasto

Otteluparin tilanne 1-0 KyKy-Betsetille
Kolmella voitolla lunastaa mahdollisuuden anoa liigapaikkaa kaudelle 2023-2024

Tulevat ottelut
PE 7.4. klo 16:00 Lempo-Volley - KyKy-Betset
SU 9.4. klo 16:00 KyKy-Betset - Lempo-Volley
Tarvittaessa
KE 12.4. klo 18:30 Lempo-Volley - KyKy-Betset
LA 15.4. klo 17:00 KyKy-Betset - Lempo-Volley

Kuvat: Sintija Petrusevica

  Takaisin