Seuraa meitä somessa:

KyKy-Betset säilytti kotiedun

09.04.2023

Miesten liigakarsintojen kotivoitot saivat kolmannen osan, kun KyKy-Betset löi nyt selkein numeroin Lempo-Volleyn 3-0.

Otteluraportti KyKy-Betset – Lempo – Volley 3-0 (25-17, 25-16, 25-18)

Ensimmäinen erä alkoi betonimiesten hallinnassa. KyKy-Betsetin peli-ilme oli hyvin erilainen mitä perjantaina. Joukkue syötti ja torjui mallikkaasti. alkuerän jälkeen KyKy-Betset nappasi muutaman pisteen johtoaseman eikä luopunut siitä. Aivars Petrusevics ihastutti kotiyleisöä kovilla hyppyaloituksillaan.
Toinen erä alkoi myös KyKy-Betset komennossa. Lempo – Volley vaihtoi erän aikana Kasimir Vuorisen Simo Puttoseen sekä Eemi Pöllänen tuli Tomi Rumpusen tilalle. Jani Liski kokeili Sillanpään tilalla hakkurointia. KyKy-Betset pelasi koko erän samalla miehistöllä. Aatu Pöllänen oli kotijoukkueen parhaimmistoa. Aatu torjui pari pinnaa ja syötti vahvasti.



Kolmas erä oli myös hyvin vahvasti KyKy-Betsetin hallintaa. Betonimiehet olivat napsun edellä jokaisella osa-alueella. Kotijoukkueen peli kesti hyvin läpi erän ja otteluvoittajasta ei ollut tänään epäselvyyttä.
Parhaat pelaajat: KyKy-Betset , Aivars Petrusevics. Lempo-Volley Sten Kruuda

Aivars Petrusevics:

- Tärkeä ottelu ja tärkeä voitto koska edellinen peli meiltä heikko. Tänään olimme, joukkueena vahvoja kaikki pelasivat tasaisen vahvasti. Hyvä voitto

Sten Kruuda:

- Viime peliin verrattuna meidän syöttöpelaamisemme ei lähtenyt käyntiin, ei saatu KyKy-Betsetin vastaanottoa rikki. Vastustaja painoi laidasta sen verran korkealta palloa lattiaan ettei hirveästi mahdollisuuksia jäänyt. Keskiviikko Hakkarissa laitetaan kaikki peliin ja jätetään kaikki kentälle.
Tuomas Alatalo:


- KyKy-Betset pelasi tasaisen vahvan pelin joka osa-alueella. Meillä ei ollut tänään oikein mitään mahdollisuutta. Joka osa-alue täytyy parantua keskiviikon peliin. Jos KyKy-Betset pitää tasonsa keskiviikkona niin hyvin meidän täytyy onnistua, kun voittoa haetaan. Meidän joukkue kaivaa taatusti taistelu ilmeen keskiviikon otteluun.

Jukka Tuovinen:

- Hyvä fiilis, erittäin hyvä esitys joukkueelta. peli ilme oli tänään hyvä. Lempo-Volley on hyvä kotijoukkue. Valmistautuminen täytyy olla kohdallaan. Kokonaisuutta pystytään vieläkin parantamaan.

KyKy-Betset - Lempo-Volley 3-0
25-17, 25-16, 25-18
Petrusevics 19/+11, Keskinen 14/+11, Siirilä 7/+7
Sillanpää 12/+2, Rumpunen 9/+2, Kruuda 7/+5

Ässät: 6-1
Syöttövirheet: 5-11
Torjunnat: 10-7
Hyökkäys%: 53-39

Joukkueiden MVP:t

Yleisöä:

Ottelutilasto

Otteluparin tilanne 2-1 KyKy-Betsetille
Kolmella voitolla saa mahdollisuuden anoa liigapaikkaa kaudelle 2023-2024

Tulevat ottelut
KE 12.4. klo 18:30 Lempo-Volley - KyKy-Betset
Tarvittaessa
LA 15.4. klo 17:00 KyKy-Betset - Lempo-Volley

Kuvat: Sintija Petrusevica

  Takaisin