Seuraa meitä somessa:

KyKy-Betset voiton päähän sarjasopimuksen uusimisesta

18.03.2023

Miesten liigakarsinnan ensimmäisessä vaiheessa KyKy-Betset otti toisen voittonsa Vantaan Ducksia vastaan ja omaa sunnuntaina jo mahdollisuuden uusia liigapaikkasan ensi kaudeksi sekä sysätä Ducks varsinaiseen liigakarsintaan 1-sarjan voittajaa vastaan.

Otteluraportti Kyky-Betset – Vantaa Ducks (25-21, 25-18, 25-23)

Kyy York Areenalle oli mukavasti väki tiensä löytänyt. Ottelusarjan toinen ottelu lähti käyntiin tasaisissa merkeissä. Huomion arvoista oli se että, Vantaa Ducksin Kalle Kattelus ei suorittanut alkulämmittelyä lainkaan. Niinpä Ville Kattelus aloitti kentän puolella. Käsikynkkää painettiin erän alku puolisko. Aatu Pöllänen otti komeasti kolme torjuntapistettä erän alkuun. Kotijoukkueen syöttövastaanotto peli oli parempaa kuin ankkalaumalla. Tämän turvin betonimiehet nykäisivät neljän pisteen kaulan, joka riitti erävoittoon. Erä pallon niittasi kenttään Ilja Liunenko.Toinen erä oli ensimmäisen toisinto. Aatu Pöllänen hääräsi kentän hahmona, kovia hyökkäyksiä ja komeita torjuntoja. Vantaan Ducks tuskaili oman vastaanottonsa kanssa. Libero Louis Pineau oli Ducksin parhaimmistoa. Toisen erän iski päätökseen Ilja Liunenko.

Kolmannessa erässä edettiin KyKy-Betsetin tahdissa aivan erän loppumetreille saakka. Betonimiehet syöttivät edelleen paremmin kuin Ducks ja vastaanotto sekä hyökkäys oli tehokkaampaa. tilanteessa 24-20 Ducks kiri vielä Alek Rastamon syötön turvin 24-23 tilanteeseen. Ottelupallon torjui koko ottelun hahmo Aatu Pöllänen.Joona Väänänen:

- Vaikeata ja tukkoista on joka osa-alueella, jotain lääkkeitä täytyisi nopasti keksiä. Uskon että Vantaalla vielä peli kääntyy meille. Tedettiin että Kyy York Areena ei ole helppo paikka pelata.

Aatu Pöllänen:

- Syötöllä saatiin vastustajan vastaanotto rikki ja sitä kautta torjuntapelaaminen onnistui ja hyökättiin tehokkaasti. Oma peli kulki ihan hyvin

Juho Rajala:

- Tää on lentopalloa, harmittaa ennenkaikkea jätkien puolesta. Yksi vaihtomies on mukana , plus erinäköisiä pikku ”kremppoja” on miehillä. Taisteluilmeestä ei homma jäänyt kiinni. Mitään ihmeitä ei ehditä tekemään huomiselle. Taistellaan ja kaivetaan se ensimmäinen erävoitto.

Eduard Venski:

- Hyvä voitto. Syöttö toimi hyvin ja torjuntapelaaminen onnistui. Hyökättiin tehokkaammin kuin vastustaja. Huomenna on tärkeä peli, pelataan se pallo kerrallaan ja otetaan voitto.


Kyky-Betset - Vantaa Ducks 3-0
25–21, 25–18, 25–23
Koti:Keskinen 18/+14, Petrusevic 14/+8, Pöllänen 14/+13
Vieras:Kattelus 16/+5, Rastamo 11/+2, Drobnic 8/+1

Ässät: 8-3
Syöttövirheet: 13-8
Torjunnat: 11-7
Hyökkäys%: 50-42

Joukkueiden MVP:t

Yleisöä: 386

Ottelutilasto

Otteluparin tilanne 2-0 KyKy-Betsetille
Kolmella voitolla varmistaa liigapaikan

Tulevat ottelut
19.3. Vantaa Ducks - Kyky-Betset 17:00
Tarvittaessa
22.3. Kyky-Betset - Vantaa Ducks 18:30
24.3. Vantaa Ducks - Kyky-Betset 18:30

  Takaisin