Seuraa meitä somessa:

KyKy horjuttii Ducksia - mutta vantaalaiset kestivät

31.03.2019

Vantaa Ducks joutui rutistamaan tiukasti kaikki kolme erää Kyyjärvellä, mutta se nappasi silti puhtaan 3-0 -voiton liigakarsintansa avauksessa sunnuntaina. Lauantaina Karelian hurmoksen kaatanut KyKy-Betset hävisi erät kolmella, kahdella ja kahdella pisteellä.

Parhaat pelaajat
Dukcs Akseli Lankinen
KyKy-Betset Lauri Jylhä

Ensi viiikonloppuna karsintojen isäntäjoukkueena on Vantaa Ducks, joka saa Töölön Kisahallissa vastaansa lauantaina KyKy-Betsetin ja sunnuntaina Karelian Hurmoksen.

Akseli Lankinen, Ducks:

- Tasainen vääntö, tiedettiin että Kyky pelannut nousujohteisen kauden ja meillä itsellä takana pitkä tauko. Koti joukkue tulee eilisen pelin tapaan vahvalla sykkeellä peliin.

Flunssan kourissa ja pientä alaraajavammaa potenut Akseli aloitti vaihdosta ja tuli toisen erän ratkaisuhetkillä kentälle ja hänen syöttövuorollaan Duks tuli peliin mukaan.

Lauri Jylhä, KyKy-Betset:

- Pieni pettymys toki, toisen erän 8 pisteen kaulan menetys jäi harmittamaan. Hyvää peliä on meiltä ollut ja sitä on pystytty parantamaan kauden edetessä.

Ismo Tuominen, Ducksin päävalmentaja:

- Tämä oli peli mistä ei ollut minkäänlaista tietoa, että miten se lähtee omalta joukkueelta käyntiin. Sattumusten ja eri asioiden summana, takana ei ole viimeisen neljän viikon aikana yhtään kuusikkotreeniä.

- Eka erä syötettiin tyhmästi, toiseen erään vaihdettiin syöttö taktiikkaa ja se toimi. Toisen erän alun varsinkin kotijoukkue puolusti hyvin ja löi paikasta kun paikasta kenttään ja johti jo 8 pisteellä, Akselin vaihto passariksi erän puolessa välissä käänsi pelimme suunnan. Hänen syöttövuorolla homma kääntyi, suunnitellusti oli päätetty että Akselin aloittaa penkiltä viikolla olleen flunssan ja pienen alaraaja vamman takia.
Lähtökohtaan nähden meiltä oli loistava peli, peli normalisoitui alun jälkeen ja rutiinilla pystyttiin hoitaa homma kotiin.

KyKy-Betsetin päävalmentaja Hannu Kalliojärvi:

- Harmittaa, hyvin pienestä kiinni, ettei otettu pistettä tai useampaakin, vastustajan kokemus ratkaisuhetkillä näkyi. Tyytyväinen viikonloppuun kaikesta huolimatta. Eräpisteet kertoo kuitenkin että mahdollisuuksia on meilläkin.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/cTl-EWOmUnA" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

KyKy-Betset - Vantaa Ducks 0-3
22-25, 24-26, 27-29
KyKy: Keskinen 13/+1, Petrusevics 12/+6, Jylhä 10/+7
Ducks: Nurminen 17/+12, Green Rogers 15/+9, Kyrölä 11/+5

Sarjatilanne
1) Ducks 3p 1-0 (80-73)
2) KyKy 3p 1-1 (148-138)
————————————
3) Hurmos 0p 0-1 (58-75)

Miesten Mestaruusliigan karsinnat
LA 6.4. 17:00 Vantaa Ducks - KyKy-Betset (pelataan Töölön Kisahallissa Helsingissä)
SU 7.4. 17:00 Vantaa Ducks - Karelian Hurmos (pelataan Töölön Kisahallissa Helsingissä)
LA 13.4. 17:00 Karelian Hurmos - KyKy-Betset
SU 14.4. 15:00 Karelian Hurmos - Vantaa Ducks

  Takaisin