Seuraa meitä somessa:

Laakkonen ja Määttänen Mestaruusliigan joulukuun pelaajat

30.12.2019

LP Kangasalan Roosa Laakkonen ja Savo Volleyn Miro Määttänen on valittu lentopallon Mestaruusliigan joulukuun pelaajiksi. Molemmille valinta on ensimmäinen ja lisäksi myös ensimmäinen kuukauden tähdistöönkin.

”Teräskäsi” Määttänen johti Savo Volleyn joulukuussa täyteen pistesaaliiseen kolmen voittopelin myötä. 23-vuotias yleispelaaja oli murhaava etenkin syöttöpelissään mättäen kymmenen ässää kolmeen peliin.

Naisten kuukauden pelaaja Roosa Laakkonen ei Määttäsen tapaan joutunut joukkueensa kanssa menettämään pisteitä joulukuussa: LP Kangasala hävisi myös vain yhden erän. Laakkosen 19 torjuntaa kymmeneen erään ja tehot 36+31 oikeuttivat valintaan mitä vahvimmin.

Miesten kuukauden tähdistöön valittiin Määttäsen lisäksi passariksi Akaa-Volleyn Akseli Lankinen ja keskipelaajaksi joukkuekaveri Panu Pitkänen sekä liberoksi saman seuran Valtteri Köykkä. Hakkurin paikan valloitti Hurrikaani Antti Ropponen, yleispelaajan paikan Tiikereiden Jiri Hänninen ja toisen keskipelaajan paikan Loimun Blake Leeson.

Tämän vuoden kolmessa miesten liigatähdistössä on nyt kahdesti esiintyneet Antti Ropponen, Sakari Mäkinen, Panu Pitkänen ja Voitto Köykkä.

Naisten joulukuun tähdistöön valittiin Laakkosen lisäksi seurakaverit Caila Stapleton passariksi, Mary-Kate Marshall yleispelaajaksi sekä Tiiamari Sievänen liberoksi. LP Viestin Katarina Pilepic valloitti hakkurin paikan, OrPon Saara Holm ensikertalaisena toisen yleispelaajan paikan sekä Lentiskerhon Karoliina Friberg toiseksi keskipelaajaksi.

Tämän vuoden kolmessa naisten liigatähdistössä on nyt kaikissa ollut mukana Mary-Kate Marshall ja kahdesti Taylor Lindberg, Katarina Pilepic ja Tiiamari Sievänen.

Naisten Mestaruusliigan kuukauden tähdistö, joulukuu 2019
Passari: Caila Stapleton, LP Kangasala (1. kerta tähdistössä)
Hakkuri: Katarina Pilepic, LP Viesti (2)
Yleispelaaja: Saara Holm, OrPo (1)
Yleispelaaja: Mary-Kate Marshall, LP Kangasala (3)
Keskipelaaja: Roosa Laakkonen, LP Kangasala (1)
Keskipelaaja: Karoliina Friberg, Lentiskerho (6)
Libero: Tiiamari Sievänen, LP Kangasala (7)

Miesten Mestaruusliigan kuukauden tähdistö, joulukuu 2019
Passari: Akseli Lankinen, Akaa-Volley (2. kerta tähdistössä)
Hakkuri: Antti Ropponen, Hurrikaani-Loimaa (6)
Yleispelaaja: Miro Määttänen, Savo Volley (1)
Yleispelaaja: Jiri Hänninen, Tiikerit (2)
Keskipelaaja: Panu Pitkänen, Akaa-Volley (2)
Keskipelaaja: Blake Leeson, Loimu (1)
Libero: Voitto Köykkä, Akaa-Volley (2)

  Takaisin