Seuraa meitä somessa:

Laaksonen ja Köykkä PROlibero -kilpailun kärjessä

20.01.2022

LP Viestin Netta Laaksonen ja Akaa-Volleyn Voitto Köykkä komeilevat Ammattiliitto PRO:n PROlibero -kilpailun kärkiniminä.

Naisten PROlibero -kilpailun kärkitaisto on tiivistynyt, kun kahden edellisen kauden voittaja, LP Kangasalan Tiiamari Sievänen on noussut 17 maininnalla ja yhden päähän LP Viestin Netta Laakosesta.

Kärkikaksikon kovimmat haastajat ovat Pölkky Kuusamon Sanna Häkkinen (13), OrPon Emilia Putkisaari (12) sekä JymyVolleyn Laura Penttilä (10).

Kaikkiaan naisissa 20 eri liberoa on saanut nimensä PROliberoksi.

Miesten kisan kärjessä on edelliskaudella kisan voiton jakanut Akaa-Volleyn Voitto Köykkä 17 maininnalla. Köykän kovimmat haastajat ovat kolme mainintaa vähemmän hankkineet Savo Volley Sho ja Kokkolan Tiikereiden Ville Sihvonen.

Hurmoksen Tatu Hakkarainen (12), viime kauden kisan kakkonen VaLePan Risto Ruohola (12) ja Vantaa Ducksin Esko Vuorinen (10) ovat päässeet myös vähintään kymmenen mainintaan.

Kaikkiaan miehissä 17 eri liberoa on saanut nimensä PROliberoksi, kun listalle liittyi viimeisempänä keskiviikkona Team Lakkapään Sho Takahashi.

Naisten tilanne
https://www.mestaruusliiga.fi/naiset/prolibero.html

Miesten tilanne
https://www.mestaruusliiga.fi/miehet/prolibero.html

Mestaruusliigassa jaetaan nyt neljättä kautta Ammattiliitto PRO:n nimikkokilpailussa jokaisessa runkosarjan ottelussa PROlibero maininta ottelun parhaalle liberolle. Jokaisessa erässä raati valitsee kentän parhaan liberon ja ottelussa eniten valintoja saanut saa aina PROlibero maininnan. Runkosarjassa eniten mainintoja kerännyt palkitaan kauden PROliberona.

  Takaisin