Seuraa meitä somessa:

Lakkapää ja Hurrikaani tylyjä isäntiä

13.02.2019

Team Lakkapää ja Hurrikaani-Loimaa eivät antaneet vieraille keskiviikkona erääkään miesten Mestaruusliigassa. Hurrikaani pyörteisiin joutui Ducks ja Team Lakkapään Kokkolan Tiikerit.

Henri Tuomi oli laittanuyt kotijoukkue Team Lakkapään seitskkoa uusiksi ja se toikin puhtaan 3-0 -voiton Kokkolan Tiikereistä erin 25-19, 31-29, 25-22.

Olli Saarenmaa (12/+5) pelasi kotijoukkueen hakkurina oivasti ja liberopaidassa nähtiin Matias Korhonen 79% vastaanotolla. Kotijoukkue hyökkäsi 52% tehokkuudella vieraiden 39% vastaan.

Niklas Seppänen, Tiikerit:

- Pelasimme tänään huonosti. Vastustaja teki hyvin töitä tänään. Emme saaneet oikein mitään pelin osa-aluetta kulkemaan. Syöttö toimi kohtalaisesti, mutta vastustajan vastaanotto toimi tänään hyvin.

Peetu Mäkinen, Team Lakkapää:

- Henkisesti oli jotenkin vaikea syttyä otteluun. Alussa tuli virheitä itselle liikaa. Sain kuitenkin pelin käyntiin ja pelistä tuli hyvä. Joukkueena uskalsimme pelata myös erien lopuissa. Meidän syöttö oli tänään aggressiivinen. Saimme vastustajan avainmiehet vaimennettua tänään. Pidimme oman päämme kylmänä tänään. Oli mukava nähdä uudet miehet avauksessa kovassa vireessä.

Mikko Keskisipilä, Tiikerit:

- Lakkapää pelasi hyvän pelin tänään, me emme. Vastaanotto ei toiminut tänään. Huonon vastaanoton jälkeen peli ei toiminut. Hyökkäyksessä teimme hätäisiä ratkaisuja. Ei mitään pois Lakkapäältä, vastustaja pelasi tänään hyvän pelin. Olemme olleet koko kaudella huonoja vieraissa (yksi voitto). Kotona olemme pelanneet hyvin. Vaikea sanoa, mistä tämä epätasapaino johtuu.

Henri Tuomi, Team Lakkapää:

- Joukkueena pelasimme paremmin kuin vastustaja. Toisen erän alussa teimme tyhmiä ratkaisuja, mutta erän edetessä pelasimme viisaammin. Kolmannessa erässä malttia oli, ja pelasimme kypsästi. Olli Saarenmaa pelasi hyvän pelin. Jani Sippola pelasi myös järkevän pelin. Lähtökohdat oli epävarmat uuden kuusikon myötä, mutta joukkue pelasi todella vahvan pelin. Pelasimme tänään omien vahvuuksiemme kautta. Loppukautta ajatellen tämä oli hyvä peli.

Parhaat pelaajat
Team Lakkapää Peetu Mäkinen
Tiikerit Niklas Breilin

Team Lakkapää - Tiikerit 3-0
25-19, 31-29, 25-22
Lakkapää: Mäkinen 22/+11, Grant 12/+10, Saarenmaa 12/+5
Tiikerit: Hänninen 13/+10, Buivids 13/+1, Leppälä 9/+7

LähiTapiolan pisteet
3 Mäkinen Lakkapää
2 Breilin Tiikerit
1 Saarenmaa Lakkapää

PROlibero
Matias Korhonen, Lakkapää

Ottelutilasto

Hurrikaanin voittovire jatkuu

Hurrikaani-Loimaan voittoputki Mestaruusliigassa vuodelle 2019 sai seitsemännen osansa keskiviikkona, kun liigajumbo Vantaa Ducks kaatui suoraan kolmessa erässä 25-19, 25-20, 25-23.

Ducksille tappio oli jo yhdestoista perättäinen. Edellimnen liigavoitto vantaalaisilla on joulukuun 16. päivältä.

Atte Kyrölä (Ducksien paras):

- Pelistä alkaa näkyä se, että ollaan otettu tukkaan todella pitkään. Henkisellä puolella on paljon tekemistä. Kurssi pitää vaan saada käännettyä. Ongelmana on se, että koko joukkue ei onnistu omissa rooleissaan yhtä aikaa. Aina joku osa pelistä sakkaa.

Tomi Rumpunen (Hurrikaanin paras):

- Aika nopeasti päästiin peliin kiinni kahden ja puolen viikon huilijakson jälkeen. Oltiin valmistauduttu hyvin tähän peliin. Asennevammaa ei ollut, eikä voi ollakaan, koska pelimme perustuu kovaan työntekoon.

Ismo Tuominen, Ducksin päävalmentaja:

- Ensimmäisessä erässä unohdettiin kaikki se, mitä oli sovittu. Vain kaksi syöttöä laitettiin sinne, mistä puhuttiin. Hurrikaani murskasi meidät keskeltä. Kolmanteen erään löytyi kentälle toimiva, kotimainen koostumus. Samassa erässä alettiin saada myös puolustuspeliä uomiinsa.

Jussi Heino, Hurrikaanin päävalmentaja:

- Tarkoitus oli saada sama pelirytmi kuin tammikuussakin. Piti olla huolellinen ja ajatteleva. Pikkuisen meni kuitenkin varovaiseksi. Varsinkin kolmannessa erässä alkoi tulla paljon peippejä hyvistäkin paikoista.

Hurrikaani Loimaa - Vantaa Ducks 3-0
25-19, 25-20, 25-23
Hurrikaani: Ropponen 15/+10, Rumpunen 13/+9, Oivanen 11/+4
Ducks: Vallin 9/+5, Kyrölä 9/+5, Kankaanpää 6/+3

LähiTapiolan pisteet
3 Oivanen Hurrikaani
2 Rumpunen Hurrikaani
1 Porkka Hurrikaani

PROlibero
Jesse Mäntylä, Hurrikaani

Juuso Riponiemen ottelukuvat

Ottelutilasto

Kuvat:
Oiva Tapio / Lakkapää
Juuso Riponiemi / Hurrikaani

  Takaisin