Seuraa meitä somessa:

Lakkapäälle kokenut brassihakkuri

16.03.2014

Miesten Mestaruusliigan puolivälieriin valmistuva Team Lakkapää on hankkinut loppukaudeksi kokeneen brasilialaishakkurin Thiago de Souza Macielin.

Lakkapää käyttää ns. loukkaantumispykälää, jolla pelaajan vaihtaminen onnistuu ennen pudotuspelien alkamista. Joukkueen brasilialaishakkuri Sandro loukkasi aiemmin kätensä ja hänen kautensa päättyi tähän vammaan.

Thiago Maciel otetaan lämmöllä vastaan Rovaniemelle päävalmentaja Ismo Tuomisen johdolla maanantaina.

- Kokenut vasuri. Haluaa nähdä vähän muutakin kuin lentopalloa ja tiesi, että peli on täällä hyvin organisoitua. Sesi kyseli miestä vielä kaksi päivää sitten, mutta mies valitsi Rovaniemen.

Tämän kauden 28-vuotias ja 198-senttinen hakkuri on pelannut Brasilian Superliiga B:ssä Bento Volein riveissä. Edelliskauden hän pelasi A-liigassa Minasissa mm. Marcelinhon, Samuelin, Lucarellin, Rodrigo Quirogan kanssa.

Euroopassa Thiago on ehtinyt pelata Euroopassa jo aiemminkin: 2007-2008 Fonte Bastardossa Portugalissa, Turkin Bozkurtissa 2008-2009, Espanjan Zaragozassa 2010-2011 ja Ranskan Nizzassa 2011-2012.

Team Lakkapään runkosarja päättyi lauantaina joukkueen sijoituttua seitsemänneksi. Puolivälierävalinnat tapahtuvat maanantaina kello 14.

  Takaisin