Seuraa meitä somessa:

Lambert ja Sivula maaliskuun Mestaruusliigan Kuukauden Tekijät

01.04.2022

Pölkky Kuusamon yhdysvaltalainen yleispelaaja Adeja Lambert sekä Akaa-Volleyn hakkuri Urpo Sivula on valittu lentopallon Mestaruusliigan maaliskuun Teollisuusliiton Kuukauden Tekijöiksi. Sivulalle valinta on uran toinen ja samalla toinen perättäinen miehen oltua myös helmikuun paras liigapelaaja miehissä. Lambertille valinta on ensimmäinen.

Adeja Lambertin Pölkky Kuusamo voitti kaikki maaliskuussa pelaamaansa yhdeksän kamppailua: neljä runkosarjassa ja viisi pudotuspeleissä. Runkosarjan lopun peleissä helmikuulta Lambert teki 14,0 pistettä ottelua kohden ja pudotuspeleissä viiteen peliin 15,2. Vahvan hyökkäyspelin lisäksi Lambert kuuluu myös joukkueen vastaanottopelaamisen tukirankoihin.

Kiirettä piti miestenkin Kuukauden Tekijällä, kun Urpo Sivulan Akaa-Volley pelasi sekin yhdeksän peliä. Runkosarjan lopun kolmen pelin lisäksi Akaa-Volley ehti esiintyä kuudessa pudotuspelissä maaliskuussa ja näissä Sivula oli joukkueen kantava voima illasta toiseen tehden 19,5 pistettä ottelua kohden.

Naisten kuukauden tähdistössä LP Viestin Viktoriia Tuchashvili sai jo peräti 20:nnen valintansa. Ensikertalaisia tähdistössä ovat Hämeenlinnan Lentopallokerhon Natasa Sevarika sekä LP Kangasalan Gabriela da Silva.

Miesten tähdistössä useiten mukaan valittuja ovat 11:nnen kerran mukana oleva Sivula sekä vain yhden kerran vähemmin valintoja omaava Savo Volleyn Andrus Raadik. Hurrikaani-Loimaan Luka Marttilalle valinta tähdistöön oli uran ensimmäinen.

Maaliskuun liigatähdistö, naiset:
Viktoriia Tuchashvili (20. kerta tähdistössä)
Gabriela da Silva, LP Kangasala (1)
Adeja Lambert, Pölkky Kuusamo (2)
Natasa Sevarika, Hämeenlinnan Lentopallokerho (1)
Roosa Laakkonen, LP Kangasala (9)
Vera Klimovich, Hämeenlinnan Lentopallokerho (5)
Netta Laaksonen, LP Viesti (5)

Helmikuun liigatähdistö, miehet:
Fedor Ivanov (4. kerta tähdistössä)
Urpo Sivula, Akaa-Volley (11)
Andrus Raadik, Savo Volley (10)
Luka Marttila, Hurrikaani-Loimaa (1)
Sauli Sinkkonen, Akaa-Volley (6)
Jakub Kovac, Savo Volley (2)
Sho, Savo Volley (2)

  Takaisin