Seuraa meitä somessa:

Lankinen, Pennanen ja Kaatrasalo Akaa-Volleyn väreihin

01.06.2019

Lentopallon Mestaruusliigajoukkue Akaa-Volley vahvistuu kahdella kokeneella sarjajyrällä ja nuorella mutta ansioituneella passarilla.

27-vuotias Eetu Pennanen siirtyy keväällä SM-hopeaa voittaneesta Ettasta Akaa-Volleyn yleispelaajaksi. Pennasella on takanaan yli 300 liigapeliä. East Volleyn kasvatti on urallaan pelannut myös liberona, sekä Saimaa Volleyssa että Suomen maajoukkueessa. Maaotteluita monipuoliselle lentopalloilijalle on kertynyt yhteensä 43.

Keskitorjuja Aleksi Kaatrasalo palaa Kuopiosta lähemmäs kasvattajaseuraansa Humppilan Yriä. Viikko sitten 29 vuotta täyttänyt Kaatrasalo on koko uransa ajan raatanut keskipelaajana. Liigapelejä miehellä on takanaan noin 350 ja maaotteluita kuusi kappaletta vuodelta 2012.

Kolmas Akaa-Volleyn kanssa sopimuksen tehnyt pelaaja on parhaillaan Euroopan Kultaisen liigan otteluita maajoukkueen kanssa kiertävä passari Akseli Lankinen. Perttulan Tähdestä lentopallokentille ponnistanut Lankinen siirtyy Akaaseen Vantaa Ducksin riveistä. Elokuussa 22 vuotta täyttävä Lankinen on viihtynyt passarin tontilla C-junioreista saakka.

Akaa-Volleyn tavoitteena on parantaa edelleen otteitaan viime kaudesta. Runkosarjassa saavutus oli kuudes sija, joten sitä parantamaan lähdetään. Pelaajasopimukset on nyt allekirjoitettu seitsemän pelaajan kanssa ja lisäksi libero Voitto Köykän sekä yleispelaaja Enderwin Herreran kaksivuotiset sopimukset pitää vain päivittää ajan tasalle.

  Takaisin