Seuraa meitä somessa:

Lauri Hakala on LEKA Volleyn uusi päävalmentaja

27.05.2014


Lauri Hakala

Lauri Hakala on tehnyt 1-vuotisen sopimuksen LEKA Volleyn päävalmentaja pestistä. Hakala on tehnyt mittavan ja värikkään pelaajauran niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Hakalan videohaastattelu

Hakala valittiin vuonna 2008 vuoden pelaajaksi Sveitsissä, sekä All-American tähdistöpelaajaksi 2006 Yhdysvaltain yliopistosarjassa. Hakala voitti myös kuusi peräkkäistä beach volleyn SM-mitalia ennen kuin polvivamma päättii hänen aktiiviuransa.

Hakala tunnetaan faktapohjaisen valmennusfilosofian puolestapuhujana. Peliuran jälkeen Hakala siirtyi Yhdysvaltoihin apuvalmentajaksi huippuyliopisto Pepperdine Universityyn. Sieltä Hakalan tie on kulkenut kahteen Mestareiden Liiga-organisaatioon, toissakaudella ensin Venäläisen Dinamo Kazanin naisten joukkueeseen ja kuluneella kaudella Slovenialaisen ACH Volley Ljubljanan joukkueseen. Molemmissa seuroissa Hakala toimi apuvalmentajana.

Nyt kesä menee Slovenian miesten maajoukkueen mukana niin ikään apuvalmentajan roolissa.

Kuopiossa Hakalalla on edessä päävalmentajan rooli ja mahdollisuus toteuttaa omaa valmennusfilosofiaa.

- Otan haasteen vastaan todella innoissani, kertoo Hakala.

- Olen seurannut LEKA Volleyn liikkeelle lähtöä tarkasti ja LEKA:n saama huomio ja vastaanotto Savossa on ollut huikeaa. Tämä on juuri oikea aika ja paikka ottaa päävalmentajan vastuu ja osaltani tuoda kotiin maailmalla opittua, summaa Hakala.

LEKA Volleyn puheenjohtaja on tyytyväinen.

- Lauri soveltuu LEKA Volleyn ideologiaan täydellisesti! Suomalainen ja Savolainen lentopallo tarvitsee uutta ja mielenkiintoista verta kehiin, Sammelvuo iloitsee.

- Näemme Laurissa nuoren, innostuneen ja ennen kaikkea lajille vihkiytyneen valmentajan. Tuemme Laurin tekemistä täysillä ja pyrimme luomaan olosuhteet Laurin ja joukkueen ympärille niin, että se mahdollistaa mahdollisimman ammattimaisen toiminnan, jatkaa Sammelvuo.

  Takaisin