Seuraa meitä somessa:

Lehtonen jatkaa Puijo Wolleyn päävalmentajana

13.04.2021

Kuopion naisten Mestaruusliigajoukkue Puijo Wolley on solminut jatkosopimuksen päävalmentaja Jukka Lehtosen kanssa. Sopimus on mallia 1+1 vuotta.

 Jo julkaistuista pelaajista yhtä uutta lukuun ottamatta kaikki ovat valmentajalle jo ennestään tuttuja, joten yhteistä työntekoa on hyvä jatkaa siitä, mihin kauden päätyttyä jäätiin.

Päävalmentaja Jukka Lehtonen:

- Kun lähdin valmentajaksi, pääasiana oli pelaajien kehittäminen yksilöinä ja sen avulla joukkueen tason parantuminen ja tuloksen tekeminen. Pelaajat haluavat kehittyä ja palautteen perusteella se koetaan meidän valmennusryhmämme avulla mahdolliseksi. Itselläni on paljon paloa kehittyä valmentajana ja sitä kautta antaa edelleen enemmän työkaluja joukkueelle tavoitteisiin pääsemiseksi. Tunnen myös, että seurassa kykyihini valmentajana luotetaan. Luottamus ja toimiva vuorovaikutus pelaajien, valmennusryhmän ja seuran kanssa sai nopeasti aikaan tahtotilan jatkaa Kuopiossa.

- Fiilikset ja odotukset ovat todella korkealla tulevan osalta. Pelaajista ison osan kanssa päästään jatkamaan jo saavutetulta tasolta eteenpäin ja joukkueen identiteetti sekä tapa toimia ovat nostettavissa korkeammalle tasolle. Joukkue tulee vahvistumaan viime kaudesta ja se näkyy myös omissa odotuksissa tulevaa kautta ajatellen. Myös seura haluaa kehittyä ja ottaa määrätietoisia askeleita kohti Mestaruusliigan huippua. Olo on erittäin innostunut ja luottavainen!

Puijo Wolleyn taustayhdistyksen LP Puijon puheenjohtaja, Matti Auvinen:

- Jukka Lehtonen oli ykkösvaihtoehto seuran päävalmentajaksi. Teetimme talvella 2021 pelaajille kyselyn, jonka vastauksissa valmentaja sai yksimielisen positiivisen palautteen. Samanlaista viestiä on tullut myös seuran muulta henkilöstöltä ja yhteistyökumppaneilta. Sopimuksen sisältö tarvitsi kuitenkin monen seikan läpikäymistä ennen kuin kokonaisuus oli kasassa. Vaikka seuran johto ei puutu valmennuksen työhön, oli tärkeää mm. selvittää syyt edellisen kauden heikkoon menestykseen. Seuraavaan kauteen on nyt selkeät uudet suunnitelmat ja usko pidemmällekin tulevaisuuteen on vahva. Jatkossa päävalmentaja voi kohdentaa voimavaroja täysipäiväisesti liigajoukkueen valmentamiseen ja hänellä on siihen seuran vankka tuki.

  Takaisin