Seuraa meitä somessa:

Lelu Ojansivu lopettaa uransa - Savo Volley aloittaa välierät

25.03.2022

Kevään ottelut ovat viimeiset pääsarjatasolla Savo Volleyn hakkurille Lelu Ojansivulle, joka on ilmoittanut lopettavansa uransa kuluvaan kauteen. Ura alkoi VaLePassa kaudella 2004-2005. Ojansivu oli tuolloin 16-vuotias. Pitkän uran tehnyt hakkuri pelaa näin nyt viimeiset pudotuspelinsä. Savo Volley ja Hurrikaani Loimaa aloittavat välieräsarjan maanantaina 28. maaliskuuta Kuopio-hallissa.

Hän saavutti SM-hopean ja SM-kullan Pielaveden Sammossa vuosina 2008 ja 2009 ennen siirtymistään ulkomaille. Ulkomaan kiertueeseen kuului pelaaminen Kreikassa, Ranskassa, Turkissa, Venäjällä, Romaniassa, Iranissa, jälleen Venäjällä ja viimeisimmäksi Turkissa.

Syksyllä 2018 hän palasi Suomeen juuri perustettuun Savo Volleyihin, missä ura nyt siis päättyy neljän kauden jälkeen.

Savo Volleyn vastustaja kolmesta voitosta ratkeavassa välieräsarjassa on Hurrikaani Loimaa, joka löi omassa puolivälieräsarjassaan Kokkolan Tiikerit. Voittaja selvisi vasta neljännessä ottelussa, ja kaksi otteluista venyi viiteen erään.

Savo Volley voitti omassa sarjassaan Vantaa Ducksin antamatta kolmessa ottelussa vantaalaisille erääkään.

Ensimmäinen välierä pelataan maanantaina 28.3. kello 18:30 Kuopio-hallissa. Toinen taisto on heti perään tiistaina kello 18:30 samassa paikassa. Kolmas peli on perjantaina 1.4. klo 18:30 Loimaalla, ja jos lisää otteluita tarvitaan, pelataan lauantaina 2.4. klo 16 Loimaalla ja tiistaina 5.4. kello 18:30 Kuopio-hallissa.

  Takaisin