Seuraa meitä somessa:

Lentisbuumi on näkynyt Raisiossa

17.10.2014

Raision Loimu on pelannut MM-kisojen synnyttämän huuman jälkeen kaksi kotiottelua Mestaruusliigassa. MM-huuma on näkynyt Turun seudulla, sillä näiden kahden ottelun keskiarvo on 920 katsojaa, mikä on avauskierrosten jälkeen Mestaruusliigan korkein luku.

Koko Mestaruusliigan katsojakeskiarvo tähän mennessä on 625, jossa on kasvua noin 10% viime kauteen verrattuna. Loimun koko viime kauden katsojakeskiarvo runkosarjassa oli 703 ja kahdessa ensimmäisessä ottelussa 784.

- Liigaotteluiden ja katsomoiden lisäksi lentisbuumi on näkynyt myös ihmisten innokkuudessa osallistua toimintaan. Tämä onkin ensiarvoisen tärkeää, sillä lentopalloseurat tarvitsevat buumin ylläpitämiseen kaikki mahdolliset kädet talkootöihin, kommentoi Loimun toiminnanjohtaja Jani Nieminen.

Ensi keskiviikkona lyödään lisää vettä myllyyn, kun Loimu saa odotettuun paikalliskamppailuun vieraakseen Hurrikaanin Loimaalta. Paikalliskamppailuun tuo omaa mielenkiintoista lisäväriään maajoukkueen MM-tähtien, eli Loimun Urpo Sivulan ja Hurrikaanin Matti Oivasen, kohtaaminen. Lisäksi ottelun yhteydessä järjestetään perinteinen Loimun junioriesittely, eli ottelun pitkällä erätauolla kentän valtaavat nuoret oranssi-mustat lentopalloilijat.

LÄHDE: Raision Loimun tiedotus
KUVA: Tuomas Pelto

  Takaisin