Lentiskerho haki pisteet Kangasalta, LiigaPloki Rovaniemeltä

15.12.2018

Hallitseva mestari Hämeenlinnan Lentopallokerho kuittasi alkukauden tappionsa LP Kangasalle 3-1- vierasvoitolla ja LiigaPloki puolestaan löi lauantain kamppailussaan WoVo Rovaniemen vieraissa. Molemmat ottelut päättyivät vieraille 3-1.

Lentiskerho vei pisteet Kangasalta

Hämeenlinnan Lentopallokerho oli tyly vieras Kangasalla ja otti 1-3 vierasvoiton. Kauden ensimmäisen kohtaamisen vei marraskuun ensimmäisenä päivänä LP Kangasala Hämeenlinnassa 3-2, joten nyt hallitseva mestari sai kuitattua tuon.

Lentiskerho jatkaa liigassa kakkosena 34 pisteellä seitsemännen perättäisn voiton otettuaan. LP Kangasalan pistesaalis on viidennllä tilalla nyt 23.

Ensimmäinen erä lupasi vielä kotijoukkueelle mukavaa iltapuhdetta , edellisestä Vampula pelistä opiksi ottanut Lp teki vähän virheitä ja Hämeenlinnan vastaanotto oli helisemässä kovien syöttöjen vuoksi koko erän , ja Lp voittikin avauserän helpohkosti 25-15.

Toisessa erässä kaikki muuttui, ja taas vuorostaan kotijoukkueen vastaanotto petti pahasti.Hämeenlinna hyökkäsi varsinkin keskeltä todella tehokkaasti , ja pikkuvaivasta kärsineen Kayla Hanelinen poissaolo näkyi varsinkin torjuntapelissä, ja erä vieraille 17-25.

Kolmas erä oli tasainen aina 15-15 tilanteeseen asti, sen jälkeen koko ottelun hyvin syöttäneen Suvi Kokkosen johdolla Hämeenlinna karkasi selkeään 16-25 voittoon.

Neljäs erä oli aiemman kaltainen ja Hämeenlinna oli koko ajan askeleen edellä, kotijoukkue teki paljon helppoja virheitä ja varsinkin Mara Green hyökkäsi keskeltä tehokkaasti ja vierailija vei erän 19-25 ja koko ottelun siis 1-3.

Suvi Kokkonen, Hämeenlinna :

- Alku oli tahmea, vastaanotto ei sujunut lainkaan mutta kun saimme rivimme kuntoon niin koko peli parani.

Matteo Pentassuglia, Hämeenlinna :

- Molemmat joukkueet oli tosi väsyneitä, mutta voitto toki tyydyttää. Nyt päällä oleve otteluruuhka on kyllä tosi hullu juttu.

Tiiamari Sievänen LP:

- Alku oli hyvä, oma peli kulki mukavasti mutta muuten vastaanottomme oli tänään heikkoa.

Arttu Keränen,LP :

- Tämä ottelutahti on kyllä erikoinen, mutta toivottavasti parannamme maanantaihin yhtä paljon kun paransimme Vampula ottelusta tähän peliin. Huono vastaanottomme oli pieni yllätys, se on toiminut ihan hyvin tähän asti.

LiigaPloki ei antanut WoVolle armoa

LiigaPloki nappasi täydet sarjapisteet lauantaina Rovaniemeltä WoVolta erin 1-3 (25-22, 19-25, 19-25, 19-25)

WoVo nappasi ensimmäisen erävoittonsa kahteen kuukauteen. Väliin mahtui kahdeksan ottelua ilman ainuttakaan erävoittoa. WoVo jatkaa edelleen 14 pelin jälkeen avausvoittonsa saalistamista.

LiigaPloki vei kauden ensimmäisen kohtaamisen kotonaan 3-0.

Sini Koljonen, LiigaPloki:

-Oli vähän takkuinen peli meiltä. Kesti hetken aikaa ennen kuin saimme koneen käyntiin, mutta onneksi lopulta niin kävi. Kolmea pistettä tulimme hakemaan, että periaatteessa tavoite täyttyi. Pelilliseen suoritukseen en ole kauhean tyytyväinen.

Heini Nousiainen, WoVo:

-Fiilis oli kentällä hyvä. Eka erässä peli oli rentoa ja se näkyi myös taululla. Loput erät pelattiin ihan hyvää peliä, mutta kaveri nosti tasoa. Erien lopuissa olisi pitänyt pystyä olemaan vahvempia. Vaikea syksy takana, mutta tästä painetaan eteenpäin!

Jukka Koskinen, LiigaPloki:

-Eka erä näytti siltä, että joukkue ei olisi halunnut pelata peliä ollenkaan. Olin aika huolestunut siitä ilmeestä, mutta onneksi Horton alkoi piristyä sitten hyökkäyksessä. Aika kehno esitys, lopussa ehkä saimme kovennettua syöttöä tai sitten WoVon vastaanotto alkoi pettää. Tulokseen olen kuitenkin tyytyväinen.

Juha Keihäskoski, WoVo:

-Onnittelut Plokille voitosta. He pystyivät pelin aikana nostamaan tasoaan ja ansaitsivat sitä kautta voittonsa. Meillä oli ihan hyvä startti peliin. Ensimmäinen erä oli vahvaa tekemistä, vaikka siinä lopussa vanhat peikot alkoivat hiipiä niskaan, mutta pystyimme onneksi sen hoitamaan. Tilastojenkin mukaan aika tasainen peli, mutta syöttö-vastaanottoon hävisimme tänään pelin. Nousiaisen Heini paikkasi tänään aivan loistavasti vaivoista kärsivää Outi Polsoa.