Seuraa meitä somessa:

Lentiskerho ja Pölkky selkeisiin voittoihin

24.11.2018

Hämeenlinnan Lentopallokerho hoiteli kolmessa erässä kotonaan lauantaina LiigaPlokin ja Pölkky Kuusamo puolestaan vieraissa Nurmon Jymyn.

Pölkky ei antanut Jymylle mahdollisuutta

Nurmon Jymyn pistetili ei karttunut vielä lauantai-illan kotiottelussakaan. Kuusamon Pölkky vei ottelun kolmessa erässä (16-25,20-25, 17-25)

Ensimmäinen erä oli kotijoukkueelta lämmittelyä, ja tasoero oli selkeä alusta alkaen. Toisessa erässä Jymy väläytti osaamistaan ja jopa vei erän alkua. Karoliina Fribergin pisteputkella johdatti kotijoukkueen aina 9-5 johtoon, mutta hyvä alku ei riittänyt loppuun saakka.

Kolmannessa erässä Jymy pysyi alun mukana, upean syöttöputken sai aikaan muun muassa joukkueen parhaana palkittu Lydia DeWeese. Lopussa vieraat menivät kuitenkin menojaan, ja Jymy joutui taipumaan.

Lydia DeWeese:

- Emme olleet tänään tarpeeksi kovia. Vastustaja pelasi aggressiivisemmin ja heidän pelihuumorinsa oli parempi kuin meillä. Huomista Orpo-peliä varten on parannettava monta pientä asiaa.

Kari Tuomela:

- Aika lailla samoja olivat ongelmat kuin tähän saakka muutenkin. Hyökkäystehot ovat heikot, emmekä saa palloja tapetuksi. Vastaanotto toimi hyvin, torjuntakin oli lähes ok. Syöttökin toimi tänään. Hyökkäys oli sen sijaan melko heikkoa, oltiin liian löysiä omissa hyökkäyksissä. Pitäisi löytää sellainen, jolla on kova käsi, ja joka myös käyttää sitä. Ison pallon tappoon eivät tehot riitä.

Jonna Wassenfaller:

- Meillä oli tänään hyvä peli. Halusimme voittaa pelin, ja hyvällä työllä sen myös teimme. Pelasimme aggressiivisesti, passit olivat hyviä ja taistelimme pallot loppuun saakka. Olen hyvin tyytyväinen.

Tuomas Alatalo:

- Vaikka luvut saattavat kertoa muuta, ei tämä ollut meille helppo peli. Vierasottelut eivät ole koskaan helppoja. Jaloissa painoi eilinen peli Salossa, vaikka hyvin saimmekin pallot kaivettua lattiasta. Joukkueelta saatiin tänään tasapainoinen esitys, oltiin kuskin paikalla koko ottelun ajan. Toisessa ja kolmannessa erässä Jymy sai hyvällä syötöllä meille muutaman vaikean hetken, mutta jokainen osa-alue toimi hyvin. Siihen nähden, että meillä on loukkaantumisten takia pieni porukka, pelasimme hyvin. Jymyn kotiyleisölle lähetän terveisiä, että jos omilla on vaikeaa, silloin kannustusta tarvitaan erityisesti, eikä joukkuetta saa hylätä.

Nurmon Jymy - Pölkky Kuusamo 0-3
16-25, 20-25, 17-25
Jymy: DeWeese 9/+8, Malloy 9/+2, Friberg 5/+2
Pölkky: Wasserfaller 16/+8, Kjelstrup 15/+8, Lambert 11/+3

LähiTapiolan pisteet
3 Wasserballer Pölkky
2 Kjelstrup Pölkky
1 DeWeese Jymy

PRO libero:
Niemelä Pölkky

Ottelutilasto

Sarjakakkonen Lentiskerho puhtaaseen kotivoittoon

Hämeenlinnan Lentopallokerho otti kolmannen perättäisen 3-0 -voittonsa lauantaina kaadettuaan LiigaPlokin 3-0 (25-22, 25-15, 25-16).

Suvi Kokkonen kasasi illan komeimman pistemäärän 18/+8. Mara Green oli erinomainen keskellä (15/+13) otettuaan viisi torjuntaakin. Emmi Riikilä (6+3) pääsi näyttämään osaamistaan tällä kertaa toisena Lentiskerhon yleispelaajana.

Vieraista Venessa Loukonen oli paras pistenainen (8/+7), muu joukkue jäi tehotilastossa yhden miinukselle.

Lentiskerho oli kaikilla pelin osaamisalueella vastustajaansa parempi. Ainoastaan ensimmäisessä erässä Liigaploki pisti hanttiin tosissaan. LiikaPlokin peli oli aika aneemisen näköistä. Lentiskerho taasen tykitti ja nautti pelistä vastustajaansa paremmin.

Lentiskerhon valmentaja Matteo Pentassuglia:

- Ottelun tulokseen olen erittäin tyytyväinen, mutta alku ei ollut hyvä. Pelasimme vastustajan mukaan ja palloa ei tapettu silloin se olisi pitänyt tehdä. Olisi pitänyt pelata rohkeammin. Mara Green onnistui tänään hyvin. Minä tunnen pelaajani hyvin ja Green oli niitä, jonka halusin joukkueeseemme. Maran peli ei yllättänyt tänään ja Mara on menossa peli peliltä eteenpäin.

Lentiskerhon Mara Green:

- Aluksi pelattiin vain sillä teholla, että peli voitetaan. Sitten kuitenkin parannettiin peliä osaamisemme tasollemme ja kaksi viimeistä erää voitimme selvästi. Mestarien liigan peli opetti joukkuettamme paljon ja pelimme taso alkaa pysyä koossa paremmin. Tänään omaan peliin olen tyytyväinen. Viimeisen kuukauden aikana pelini on ailahdellut mutta nyt alkaa kaikki sujua.

Liigaplokin Vanessa Loukonen:

- Pelistä ei ole oikein paljon kommentoitavaa. Me emme pelanneet joukkueelle vaan yksilöinä ja se ei tuonut tulosta. Vaihtojen jälkeen joukkuepelimme parani mutta sekään ei auttanut. En ole tyytyväinen omaan peliin vaikka sain parhaan pelaajan palkinnon.

Hämeenlinnan Lentopallokerho - LiigaPloki 3-0
25-22, 25-15, 25-16
Lentiskerho: Kokkonen 18/+8, Green 15/+13, pricipato 10/+4
LiigaPloki: Loukonen 8/+7, Kääntä 6/+2, Horton 5/-1

LähiTapiolan pisteet
3 Kokkonen Lentiskerho
2 Green Lentiskerho
1 Kalchenko Lentiskerho

PRO libero:
Porsanger Lentiskerho

Ottelutilasto

Kuvat:
Veli-Matti A. Pitkänen / Lentopallokerho
Tomi Mäenpää / Jymy

  Takaisin