Lentiskerho tasasi puntit Pölkyn kanssa

20.03.2019

Hämeenlinnan Lentopallokerho löysi uuden vaihteen pelilleen ja kuittasi eilisen tappion Pölkky Kuusamolle erin 3-1 (25-13, 24-26, 25-21 ja 25-20). Näin naisten välieräsarja on tasan 1-1 ja finaaliin selviää kolmella voitolla.

Toinen välierä oli kahden väsyneen joukkueen taisto, jossa enemmän virtaa löytyi kuitenkin kotijoukkueesta. Suvi Kokkonen nousi ratkaisuhetkillä Hämeenlinnan ykkösnimeksi 25/+18 tehoin. Myös Mara Green (16/+13) oli avauspelin tapaan erinomainen. Pölkyn syömähampaista hakkuri Trine Kjelstrup (13/+3) oli vaisu ja joukkueen ykköspelaajaksi nousivat jälleen libero Kristen Moncks sekä tällä kertaa Mia Swanegan.

Ensimmäisen erän alussa Lentiskerhon pelissä näkyi vielä pientä hermoilua mutta tilanteen 1-5 jälkeen valmentaja Matteo Pentassuglia piti puhuttelun joukkueelle ja sen jälkeen kentällä loisti erässä vain yksi joukkue.

Kolme viimeistä erää olivat tasaisia ja vain toisen erän Pölkky kuittasi täpärästi itselleen.

Matteo Pentassuglia, Lentiskerho:

- Joukkueemme paransi eiliseen verrattuna reilusti peliään, kun keskittyi omaan tekemiseen. Syöttö, vastaanotto, torjunta, puolustus ja hyökkäys kaikki paranivat selvästi. Samalla meiningillä pitää pelata Kuusamossa. Kotietu on suuri asia mutta ei ole silti mitään väliä missä pelaamme. Kuusamoon lähdemme voittamaan.

Zvonko Nicolic, Pölkky:

- Ensimmäinen erä oli meille todella hankala. Sitten pelimme parani paljon ja ottelu jatkui tasaisena. Odotan kovasti viikon vaihteen pelejä Kuusamossa.

Ottelun parhaina palkittiin Kuusamon Adeja Lambert ja Hämeenlinnan Julia Porsanger.
Yleisöä 450.

Hämeenlinnan Lentopallokerho - Pölkky Kuusamo 3-1
25-13, 24-26, 25-21, 25-20
Hämeenlinna: Kokkonen 25/+18, Green 16/+13 ja Riikilä 15/+10
Kuusamo Lambert 19/+9, Swanegan 18/+8 ja Kjelstrup 13/+3.

Su 24.3. 17:00 Pölkky Kuusamo - Hämeenlinnan Lentopallokerho, Kuusamon liikuntakeskus
Ma 25.3. 18:30 Pölkky Kuusamo - Hämeenlinnan Lentopallokerho, Kuusamon liikuntakeskus