Lentiskerho voitti puhtaasti Jymyn

03.10.2019

Hämeenlinnan Lentopallokerho hoiteli omassa kotiavauksessaan vierailleen Nurmon Jymyn suoraan kolmessa erässä hyvien erien loppujen myötä. Numerot olivat 3-0 (25-22, 27-25, 26-24).

Vierasjoukkue aloitti ottelun vahvasti ja 4-10 tilanteessa Kerhon päävalmentaja Matteo Pentassuglia otti ensimmäisen aikalisän. Suvi Kokkonen ei ollut kokoonpanossa mukana ja se näkyi Lentiskerhon pelissä. Suvin tilalla pelasi yleispelaajana Hel Volleyssa pelaava Elina Pirttimäki. Nurmo meni jo 10-17 johtoon mutta Lentiskerho sai pelinsä toimimaan Kylmäahon syöttövuoron aikana ja meni johtoon 18-17. Erän loppu oli tasaista vääntöä mutta Katja Kylmäahon ja Olumoma Okaron johdolla ensimmäinen erä kotijoukkueelle 25-22.

Toinen erä alkoi tasaisena mutta sitten hienoisen hallinnan otti Nurmo. Kaisa Nymanin syöttövuorolla vieraat repäisivät jo johdoksi 6-11. Jymy hallitsi sen jälkeen erää mutta jälleen Kerho löysi uuden vaihteen ja tasoitti erän tilanteessa 20-20. Erä päättyi tiukan väännön jälkeen Kerholle 27-25.

Kolmannen erä alku jälleen tasaista vääntöä. 1-3 tilanteen jälkeen Kylmäahon syöttövuorolla Kerho nousi johtoon 5-3. Sitten 10-5 ja nurmolaisilla alkoi näkyä hermoilun merkkejä. Nurmo kuitenkin taisteli erän lopussa hyvin ja taipui 26-24. Lentiskerho voitti yleisön riemuksi ottelun 3-0.

Jymyn Kari Tuomela:

- Erän alut sujuivat meiltä hyvin mutta sitten Lentiskerhon Okaro oli meille liian kova. Olen pettynyt tulokseen ja huomenna harjoitellaan aloitusten nostoja. Minusta Lentiskerho pelasi tänään erittäin hyvin.