Seuraa meitä somessa:

Lentopallon Mestaruusliigan pudotuspelijärjestelmään muutoksia

29.01.2021

Lentopallon Mestaruusliigan pudotuspelijärjestelmään tulevaksi kevääksi on tehty nyky olosuhteiden määrittäminä muutoksia. Pääsarjaryhmä päätti naisten sekä miesten puolivälierät pelattavaksi paras kolmesta (3) sarjoina. Finaalien osalta ottelusarjojen pituutta tullaan tarkastelemaan ja päätös tekemään helmikuun loppuun mennessä. Finaalisarjojen pituuteen vaikuttaa olennaisesti voimassa olevat alueelliset rajoitukset.

Pääsarjaryhmä kävi läpi vaihtoehtoja pudotuspelien ottelusarjoista ja toteutustavoista. Pääsarjaryhmä teki päätöksen, että puolivälierät sekä välierät tullaan pelaamaan sekä miesten että naisten osalta paras kolmesta (3) sarjoina. Alkuperäisessä sarjajärjestelmässä naisten puolivälierät ja välierät sekä miesten puolivälierät piti pelata paras viidestä (5) järjestelmällä ja miesten välierät paras seitsemästä (7) järjestelmällä.

Nyt pelattavissa puolivälierien ja välierien ottelusarjoissa toteutetaan kaavaa vieras – koti – koti, mikäli paikkakuntien välinen etäisyys on enemmän kuin 150km suuntaansa.

  Takaisin