Seuraa meitä somessa:

Liiga-Riento ylivoimainen jumbofinaalissa

05.02.2015

Liiga-Riento (11. 4-21, 14) ei antanut kotijoukkue LiigaSärkille (12. 2-22, 7) mahdollisuutta edes erävoittoon Mestaruusliigan kahden viimeisen joukkueen kohtaamisessa Kalajoella torstai-iltana. Liiga-Riennon voittonumerot olivat 0-3 (20-25, 17-25, 15-25).

Voitollaan Riento kasvatti eron LiigaSärkkiin seitsemään pisteeseen ja varmisteli kotietua liigakarsintoihin 1-sarjan hopeajoukkuetta vastaan.

Liiga-Riento katkaisi kymmenen ottelun tappioputken ja palasi voittojen tielle tasan kaksi kuukautta edellisen LiigaSärkät voiton jälkeen. Kaikkiaan Riennon neljästä voitosta tällä kaudella on kolme tullut LiigaSärkistä, joista se otti kaikki yhdeksän mahdollista pistettä runkosarjassa.

Samalla katkesi myös Riennon peräti 18 perättäisen erätappion (kolme 0-3 -ottelua) putki vieraissa.

LiigaSärkkien perättäisten liigatappioiden määrä kasvoi nyt kahteentoista.

Pohjoiskarjalaisten tehomiehiä olivat 21/+14 tehnyt Joni Savimäki ja 14/+12 vääntänyt Eetu Pennanen. Kaksikko tykitti yhteensä seitsemän ässää.

Hakkuri Srdjan Nadazdin oli tehoilla 12/+8 kotijoukkueen ehdoton ykkönen.

Riennon kapteeni Joni Savimäki:

- Tietenkin mukava pelata kun meidän peli kulki näin hyvin. He olivat vähän hermona ja pallot saatiin vastustajan kenttään.

Riennon päävalmentaja Jani Säisä:

- Minusta oli parasta se energia, millä tultiin tähän otteluun ja sitten pystyttiin sen avulla tekemään tästä ottelusta helpon näköinen. Vastustaja ei oikeastaan missään vaiheessa saanut päälle oikeaa draivia, joten päätettiin että tänään tullaan ja kovaa.

LiigaSärkkien kapteeni Jussi Mäkinen:

- Onnittelut LiigaSärkkien puolesta! Sieltä tipahti apina niskasta. Ei noussut ottelu klassikoitten joukkoon, ei pärjätty, ei pärjätty. Sunnuntaina on uusi peli - otetaan itseä niskasta kiinni ja pelataan hyvä peli Rovaniemellä.

LiigaSärkkien päävalmentaja Shailen Ramdoo:

- Onnittelut voittajille! Erityisesti meillä oli huono puolustus, he olivat meitä taitavampia. Me voimme vain sanoa, että pelasimme huonosti tänään ja parempi joukkue voitti.

Parhaat pistemiehet
Särkät Nadazdin 12/+8, Kaksonen 5/+4, Carvalho 5/+2
Riento Savimäki 21/+14, Pennanen 14/+12, Louhela 13/+5

LähiTapiolan pisteet
3 Savimäki Riento
2 Pennanen Riento
1 Nadazdin Särkät

Ottelutilasto

  Takaisin